SZTÁRDZSÚSZ

Így szurkolt a hollywoodi filmsztár a magyaroknak

A vízes világbajnokság lázában ég az ország, sőt még Ashton Kutcher is.
  • Szerző: Ripost

Ki ne szeretné élőben látni Hosszú Katinka, Cseh Laci vagy a többi magyar versenyző győzelmét? Így vannak ezzel hírességeink is, akik tudnak, a helyszínen szurkolnak a magyar indulókért. Sőt, még a hazánkban tartózkodó hollywoodi világsztár, Ashton Kutcher is többször feltűnt is a lelátókon.

Ashton Kutcher

A hollywoodi világsztár két gyermekével és feleségével szeptemberig tartózkodik Budapesten, mivel Mila Kunis itt forgatja legújabb filmjét. Így Ashton Kutchernek természetes volt, hogy kimegy szurkolni honfitársainak a vizes világbajnokság több helyszínére is. Először múlt hét hétfőn az egész család együtt nézte a műugrókat, majd a filmsztár szerdán az amerikai pólócsapatnak szurkolt a helyszínen, majd megnézte a francia-magyar vízilabda mérkőzést is, de végigizgulta a keddi úszószámokat is.

Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám

A gyönyörű műsorvezető és kedvese a magyar-orosz vízilabdameccset szurkolták végig. Liptaiék a gyermekeket most nem vitték magukkal. Nem bánták meg, hogy a helyszínen izgulták végig a meccset, hiszen Varga Daniék magabiztos, 14-5-ös győzelmet arattak a fantasztikus hangulatú mérkőzésen.

 

Eszenyi Enikő

A Vígszínház igazgatónője barátnőjével, Illés Gabriella producerrel, a magyar-orosz vízipóló meccsre volt kíváncsi. A művésznőt elvarázsolta a mérkőzés hangulata.

„Nagyon jó érzés volt a fiúk győzelmét ott kint élőben átélni, ennyi emberrel együtt. Fantasztikus volt a hangulat, örültem neki, hogy ilyen magabiztosan nyertek pólósaink.”

 

Pachmann Péter

A műsorvezető nagyon örült neki, hogy sikerült jegyet kapnia a magyar-orosz pólómeccsre. Pachmann Péter saját bevallása szerint, legszívesebben az összes magyar érdekeltségű versenyszámot megnézte volna.

„Végül erre a meccsre jutottam ki, de ez is szuper volt. Nagyon szurkoltam a fiúknak, de nem volt rá szükségük – mondta nevetve a műsorvezető. – Annyira simán nyertek Varga Daniék, hogy egy kicsi izgalom még elfért volna. Annak ellenére, hogy természetesen nagyon örültem, hogy a helyszínen ilyen hangulatban élhettem át a pólósaink győzelmét.”

Veréb Tamás

Az énekes nagyon várta a csütörtököt, hiszen az úszóversenyek előtt, élőben énekelte el, a FINA világbajnokság hivatalos szurkolói dalát. Előtte sajnos még nem volt versenyen, viszont Hosszú Katinkával készített egy interjút.

„Ez még a verseny megkezdése előtt, Katinka egyik edzése után történt. Nem voltam biztos benne, hogy egy kemény tréning után lesz-e kedve a beszélgetéshez, de egy igazi tünemény volt, nagyon kedves, közvetlen, rengeteget nevettünk. Õ előre készült, még ajándékokat is kaptam tőle. Hihetetlen, hogy egy ilyen ikon, ennyire szerény tud lenni.”

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?