SZTÁRDZSÚSZ

Így szerez neked lakást Dobó Kata!

A fővárosban tanuló fiatalok mindegyike szembetalálja magát az egekbe szökött albérleti díjakkal. Most elég egy színházjegy ahhoz, hogy egy évre elengedhesd ezt a problémát...
  • Szerző: Buster

Hogy jön össze a lakáskérdés a színházzal? Nos, nagyon egyszerűen! A Játékszín nyereményjátékának fődíja ugyanis egy teljesen berendezett újjáépítésű otthon, melyben egy szerencsés élhet egy éven át. Ehhez csak annyit kell tenni, hogy 2016 november 1-e és 2017 június 31-e között jegyet váltasz a színház bármelyik előadására.

A legjobb választás ehhez a december 10-én debütáló Kölcsönlakás című vígjáték melynek főbb szerepeiben Dobó Katát, Lengyel Tamást, Lévay Viktóriát, Debreczeny Csabát és Szulák Andreát láthatják az érdeklődők. A teátrum igazgatója ugyanis ehhez a darabhoz találta ki a nyereményjátékot.

"A nyereménylakás ötlete tagadhatatlanul a Kölcsönlakás közelgő bemutatójából ered. Szeretnénk ugyanis, bevonzani a fiatalabb korosztályt is a színházba. Éppen ezért újragondoltuk a darabot és alaposan meg is fiatalítottuk azt Kapitány Iván rendezésével és a színészgárdával, akik többnyire fiatalok és persze roppant csinosak.

Észrevettük, hogy a fiatalok körében mennyire komoly probléma a jó albérlet megtalálása.

Ráadásul tudjuk, hogy egy főiskolásnak, vagy egy egyetemistának mennyire fontos a nyugodt háttér ahhoz, hogy a tanulásra tudjanak koncentrálni. Ezért ajánljuk fel nyereményként a lakóparki, teljesen berendezett lakást, amit egy éven át használhat a szerencsés nyertes”- mondta a Játékszín igazgatója Bank Tamás

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?