SZTÁRDZSÚSZ

Így segít a Sláger TV: még több magyar előadó a műsorokban

A kialakult járványügyi helyzet a zenei világra is súlyos csapást mér, hiszen minden koncert, fellépés, rendezvény elmarad.
  • Szerző: angie

A Sláger TV úgy döntött, hogy mostantól még több hazai előadó zenéjét szerkeszti be adásfolyamába, ezzel is támogatva a magyarországi zenészeket. A magyar zenék aránya így 99% lesz a csatornán!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sláger TV

Fellépések, koncertek, rendezvények hiányában a legtöbb előadó önkéntes otthoni karanténban próbálja meg átvészelni ezt az időszakot. Ezért a Sláger TV vezetősége – annak érdekében, hogy a hazai zenei életet segítse ezekben a nehéz időkben – úgy döntött, hogy március 25-től még több hazai előadó szerzeményét teszi adásba. A lejátszásból befolyó jogdíjakkal és fokozott promócióval szeretnék segíteni a hazai zenei világ nehéz helyzetbe került képviselőit.

„Pontosan látjuk, hogy mennyire nehéz időszak ez mindenkinek, akárcsak az előadóknak, zenei életben dolgozóknak, akiknek jelenleg nincs semmilyen bevételi forrásuk. A szerdától induló, kibővített idejű és szélesebb zenei spektrumú műsorsávok a népszerű előadók klipjei mellett helyet biztosítanak azoknak is, akik nem tartoznak a szigorúan vett „rádióbarát” irányzatokba, ám mivel eddig a koncertezésből éltek, létük és jövőjük most bizonytalanná vált. Nekik is szeretnénk segítséget nyújtani ebben a nehéz időszakban” - közölte a csatorna

És ezeket olvastad már?