SZTÁRDZSÚSZ

Így reagáltak: Közel negyvenmilliót buktak a Piramis játékosai

Hatalmas nyereménnyel a zsebükben távozhattak volna, de elfogadták A Piramis ajánlatát.
  • Szerző: Ripost

Orsi és Éva közel ötvenmillió forintot vihettek volna haza, de elfogadták A Piramis ajánlatát. Orsi így sem búslakodik, a majd hétmillió forintnak is nagyon örül.

A gyógypedagógus, végig kerekesszékben ülve játszott mert nehézkes számára a mozgás, ám optimizmusa és életvidám természete sokaknak példa lehet. Orsi, a %RIPOST%-nak elárulta, számára maga volt a csoda ez a játék.

"Szklerózis multiplexben szenvedek, öt éve állapították meg a betegséget nálam. Nehezemre esik a mozgás és ez csak rosszabb lesz, de megfelelő kezelések mellett kordában lehet tartani a betegséget

– kezdte Orsi, aki szerint az állapota ellenére is egy nagyon szerencsés ember.

"Van egy édes férjem, munkám, hallássérült gyerekeke tanítok. Imádom a munkámat és a betegségem miatt még egy napot sem töltöttem táppénzen"

– büszkélkedett Orsi, aki győztesként tekint magukra a játék után is.

"Mi nulla forinttal érkeztünk és megfogadtam, hogy bármilyen ajánlatot is kapok, azt elfogadom. Arról a közel ötvenmillióról nem tudtam, így nem fájt elvesztenem, nem is létezett, de akkor nagyon rosszul éreztem volna magam, ha a hétmillióra nemet mondok és kint nulla forint vár"

– magyarázta a fiatal asszony, aki a nyeremény ráeső részét utazásra fogja költeni, meglepi férjét, aki mindenben támogatja az életben.

És ezeket olvastad már?