SZTÁRDZSÚSZ

Így reagáltak a magyar sztárok a vasárnapi Eb-vereségre

Habár a nyolcaddöntő a végállomást jelentette a magyar válogatott számára, mégis mindenki sikernek könyvelte el a fiúk Európa-bajnoki szereplését.
  • Szerző: BDF

Két Eb-lázban ég az egész ország. Minden magyar ember lázasan figyelte a fiúk Európa-bajnoki pályafutását, amely egészen tegnap estig tartott.

Noha a hatalmas csatában alulmaradtak a fiúk, mégis hősként tekint rájuk egész Magyarország.

Habár hazai sztárvilág krémje igazságtalannak tartja a négygólos vereséget, mégis boldogok, hogy sok-sok év után újra átélhették ezt a csodát, amellyel a válogatott megajándékozta őket.

Liptai Claudia szerint ez egy új kezdet, amelyet életben kell tartanunk!

Rubint Réka is hálás az elmúlt két hétért.

Iszak Eszter köszöni, hogy megszerettették vele a focit, és azt is, hogy olyan élményekben lehetett része, amilyenekben eddig még soha.

"Hogy a villamosvezető folyamatos csengetések közepette minden magyar zászlót viselőnek integet és mosolyog; Hogy idegen embereket látok az utcán ölelkezni egy-egy gól után; Hogy megtapasztalhattam, milyen egy összetartó és vidám országban élni.Bár az Eb nekünk itt véget ért, remélem a változás megmarad!"

A TV2 műsorvezetője, Till Attila is gratulált: "Jön a VB, és ott leszünk!"

A mérkőzés alatt pedig Csobot Adél és Istenes Bence készült egy kisebb meglepetéssel a csapatnak.

Vasárnap tehát véget ért a magyar válogatott Európa-bajnoki szereplése, mégsem búsul senki. Hiszen olyan örömöt kaptunk tőlük, amelyre bizony nagyon ki voltunk már éhezve.

És ezeket olvastad már?