SZTÁRDZSÚSZ

Így próbálja enyhíteni lánya fájdalmát Liptai Claudia

Bejelentették, új családtag érkezik hozzájuk. Claudia lányának szeretne kedveskedni.
  • Szerző: Angie

Liptai Caludia egy tündéri kiskutyával igyekszik tompítani lánya fájdalmát. Panka még csak 13 éves, de január 4-én át kellett élnie a legborzasztóbb érzést a világon, hiszen elvesztette apukáját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Liptai Claudia
Fotó: Szabolcs László

Gesztesi Károly tragikus hirtelenséggel, szívrohamban hunyt el, halálának híre az egész országot megrázta. A családja, azóta is vigasztalhatatlan. Liptai Claudia, a színész egykori felesége is összeroppant, de tudja, fájdalma ellenére is erősnek kell lennie, hiszen lányában is neki kell tartania a lelket. Gesztesi Károly temetése óta minden percét Pankával tölti, igyekszik átsegíteni a nehéz napokon. Mivel is lehetne igazán elterelni egy gyermek figyelmét, mint egy aranyos kutyussal, amiről gondoskodni kell és határtalan szeretetet ad.

„Nemsokára új családtag érkezik hozzánk, Pankához. A kutya szeretete az idő múlásával csak egyre mélyül. Nem szűnik meg. Nem kötődik feltételekhez. Egyedül hozzánk.” – jelentette be közösségi oldalán az édesanya, aki minden bizonnyal a lehető legjobb döntést hozta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?