SZTÁRDZSÚSZ

Így néznek ki a sztárok a magyar gyerekek szerint

Olyan kiváló alkotások érkeztek a Ripost gyereknapi rajzversenyébe, amelyek mellett hazánk hírességei sem tudtak szó nélkül elmenni.
  • Szerző: BDF

Immáron második alkalommal indult el a %% gyereknapi rajzversenye. Ezúttal is kiváló alkotások érkeztek szerkesztőségünkbe.

Voltak, akik külföldi sztárokról készült rajzaikat küldték el, mások kedvenc mesefiguráikat vetették papírra, és akadtak olyanok is, akik a magyar sztárvilág palettájáról válogattak.

A 12 éves Balázs Tamara például a TV2 egyik legkedveltebb műsorából, A Nagy Duettből választotta ki kedvenceit: Ábel Anitát és Emiliót. A kiváló rajzra az énekes feleségének, Tinának a nagymamája, Bangó Margit is felfigyelt. A Kossuth-díjas énekesnő szívecskékkel jutalmazta a kislány művét.

De más hazai celeb, Berki Krisztián sem tudott szó nélkül elmenni a róla készült portré mellett, amelyet egy 12 éves fiú, Magyar Bálint készített. "Köszönöm, nagyon megtisztelő" - írta Krisztián, aki igazán hálás lehet, hogy most már nem csak kislánya, Nati rajzain szerepel.

A rajzokra ma éjfélig lehet szavazni! A különdíjat a legtöbb "lájkot" kapó alkotás nyeri! Megéri szavazni, mert a szavazók között öt napon keresztül kisorsolunk egy családi belépőt a Magyar Vasúttörténeti Parkba. Hamarosan eldől az is, hogy ki viheti haza a fődíjat, a Rollers.hu jóvoltából, és kiderül, hogy ki az az öt szerencsés gyerkőc, aki családi belépőt nyerhet a Tarzan Parkba! A díjazottakat a %% megbízott képviselője szakmai alapon választja ki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?