SZTÁRDZSÚSZ

Így néznek ki a karanténban: Megváltak póthajuktól a celebek

A jelenlegi helyzet nem a flancolásról szól, sokkal inkább arra törekszik mindenki, hogy biztonságban vészelje át a járvány időszakát.
  • Szerző: angie

A hosszú hajzuhatagokat a Kleopátra-frizurák váltották fel. A póthajak lekerültek, és ennek haszna is van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egyik, hogy pihenhet, megerősödhet a saját hajuk, a követők pedig természetes mivoltukban csodálhatják őket. A szépség most csak másodlagos, így a celeb hölgyek közül is néhányan úgy döntöttek, az elkövetkező heteket inkább loknik nélkül töltik.

Fotó: Markovics László / Ripost

Tolvai Reni az egyik rajongója kérdésére árulta el, hogy a karantén miatt kellett megválnia a fürtjeitől. Mivel otthon van és nincs fellépése, ez tűnt a legpraktikusabb megoldásnak. Reni egyébként így is nagyon dögös, szerencséjére dús hajjal áldotta meg a természet.

Zimány Linda is sok dicséretet kap a rajongóktól. A csinos modell mostanában egyre természetesebb arcát mutatja. Valamelyik nap smink nélkül videózta magát, de a nyakig érő hajával is tarolt. Sokan úgy vélik, nem is kéne póthajat viselnie, ahogy a sminket is hanyagolhatná a jövőben, mert fiatalabbnak látszik, és természetesen is gyönyörű.

Vasvári Vivien odafigyel magára, de ha fontosnak tartja, elhagyja a karantént. Nagyon úgy fest, hogy a luxusfeleség csak egy rövid ideig bírja majd a fürtök nélkül, hiszen a hajkoronája az imidzsének a része.

Dukai Regina az a nő, aki rövidebb hajjal is sugárzó. Az egykori Ezüstlány is ledobta a póthaját, de ez egy cseppet sem zavarja. A rajongók kifejezetten odavannak a látványért. A sportos ruhákban és rövidebb hajjal még inkább szexinek tartják.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?