SZTÁRDZSÚSZ

Így kínozzák a szúnyogok a celebeket

Elviselhetetlen szúnyoginváziótól szenvednek a vízparton élők, de a városi lakosok is megsínylik a vérszívók támadását.
  • Szerző: Ripost

Az elmúlt napokban képtelenség volt megmaradni a Duna-menti településeken, ahogy a Balatonon nyaralók sem érezhették komfortosan magukat. Az állandó vakarózás elől hazánk hírességei sem menekültek meg, csak igyekeznek túlélni a csípős időszakot.

Horváth Éva: Immunisak a mostani szúnyogok

Horváth Éva a Duna-parton lakik, de csak a házban érzi biztonságban magát. Az egykori szépségkirálynő mindenféle szúnyogirtót bevetett, de eddig semmi sem használt. "Nagyon durva, amint kilépsz a teraszra, azonnal támadnak. Hihetetlen, de már mindent kipróbáltam. Bevetettem a Balin használatos szúnyogirtót is, de semmi, idén mintha immunisak lennének mindenre. A kisfiamat, Kristófkát nagyon féltem, mert allergiás lehet a csípésre” – mondta panaszosan Éva, aki bízik benne, hogy a napokban komolyabb irtás kezdődik a környéken.

Kiss Endi a színpadon kínlódik

Kiss Endi Sződligeten lakik, egy dolgos hétvége után képtelen a kertben pihenni. "Valami nagyon nincs rendben, mert korábban a szúnyogok csak szürkületben támadtak, most viszont már kora reggel is csípnek. Nem lehet megmaradni a kertben! Egyébként ez a koncertezésnek sem tesz jót, hiszen esténként a megvilágított színpad vonzza a bogarakat és a rovarokat.

Néha a dobolásban is zavarnak, de mégis Csipának a legrosszabb, aki éneklés közben néha szó szerint fuldoklik a szúnyogoktól

– mesélte a Hooligans dobosa.

Mádai Vivien csak a fiát félti

Mádai Vivien a Balaton partján lakik, így esélye sincs a menekülésre. "Magamat nem féltem, de a kisfiamat nagyon szeretik a szúnyogok. Engem valamiért nem, általában nem is csípnek meg, de a fiamat nem kímélik! Igazából ő az, aki elszenvedi ezt az inváziót. Ahogy tudunk, védekezünk, minden ablakunkon szúnyogháló van és esténként nem megyünk a víz közelébe” – árulta el a Mokka műsorvezetője.

Czippán Anett: felvásárolták előlem az összes szúnyogirtót

Czippán Anett is szeretett volna védekezni a vérszívó ragadozók ellen, de nem járt szerencsével. "A gyerekekkel jó lenne inkább a szabadban tölteni az időt, de a vérszívók miatt ez most szinte lehetetlenség! Elmentem egy nagy bevásárlóközpontba, hogy vegyek valami riasztó szert, de meghökkenve vettem tudomásul, hogy üresek a polcok. Ilyet még nem láttam” – mondta elképedve Anett.

Rubint RékaKéptelenség meglenni odakint

Rubint Réka már alig várja, hogy Szentendrén elkezdjék a szúnyogirtást, elmondása szerint már szinte a házból sem tud kimenni. "A Duna-parton vészes a helyzet. A lakásban mindenhol be van dugva a konnektorba a szúnyogirtó, a teraszra is csak úgy megyünk ki, hogy befújjuk magunkat, meggyújtunk egy szúnyogirtó füstölőt, és ha kell, még pléddel is betakarózunk. Szörnyű, kicsit olyan ez, mint amikor a poloskák szaporodtak el, de nagyon remélem, hogy mihamarabb elkezdik a környéken az irtást, mert képtelenség meglenni odakint. Norbi teniszezni ment a minap és felhívott, hogy elmondja, futás közben egyszerre 30 szúnyog támadta meg. Én is rendszeresen futok, indulás előtt mindig bekenem magam"

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?