Létrehozva: 2016.09.01.

Így készültek az iskolakezdésre a honi sztárok és gyermekeik

A magyar sztárvilágban is becsöngettek csütörtökön a gyerekeknek. Arról faggattuk a híres anyukákat, hogyan készültek fel az idei tanévre.

Itt az ősz, visszatérnek a szürke hétköznapok, kezdődik az iskola. A szülők valószínűleg örülnek, hogy végre véget ér a nyári káosz. A gyerekekkel minden bizonnyal már más a helyzet. Õk kevésbé boldogok, hogy szeptember elsejétől újra az iskolapadot kell koptatniuk.

Semmi kétség, hogy általában a szülők rémálma a sulikezdés és az azzal járó fejetlenség, rohanás, esetleg anyagi teher. De vajon így van ez a hazai sztárszülők és csemetéik esetében is?

Kiszel Tünde már jó néhány héttel ezelőtt megvette az iskolaszereket Donatellának, aki sok iskolással ellentétben nagyon várja már a tanévkezdést.

„Nem hagyunk semmit az utolsó pillanatokra. Sok mindent megvettem már a lányomnak. Írószereket, iskolatáskát, tornacuccokat. De természetesen nem a luxusra mentünk, mert szerintünk nem ez a lényeg. Donatella nem is várja el, hogy mindenből a legdrágábbat vegyem neki. Hiszen jól tudja, hogy tanulni jár az iskolába, nem pedig divatozni. Olyan dolgokat vettünk, amik praktikusak, mégis divatosak" - mesélte a %RIPOST%-nak a naptárdíva.

Sarka Kata vélhetően idén is úgy tett, ahogy tavaly elmondta: már hetekkel az iskolakezdés előtt beszerezte a tanszereket gyerekeinek. Noncsi másodikos lesz, Dávidka pedig most kezdi az első osztályt.

"Már mindent beszereztünk, kezdve a tolltartótól az iskolatáskáig. Márkás tanszereket vásároltunk, ami miatt tény, hogy mélyebben a zsebünkbe kellett nyúlnunk, de legalább nem kell havonta mindenből újat vennünk. Ez így költséghatékonyabb, mintha ócskább minőségűt választunk, amik gyorsan tönkremennek."

Erős Antónia ikrei már hét évesek, így idén kezdik el az iskolát. A tévés bevallása szerint nehezen döntöttek arról, hova írassák a csemetéket. A választás hosszú keresgélés előzte meg. A döntés végül egy alapítványi iskolára esett, ugyanis a tanulás mellett az is fontos volt számukra, hogy a gyerekek jól érezzék magukat a suliban. Szonja és Matyi megkapták az első iskolatáskájukat, amiket ők maguk választhattak ki. A gyerekek mellett a népszerű tévés is izgatottan várja a sulikezdést. Tudja, sokkal nagyobb rendszerben kell majd élniük, mint amikor a fiatalok óvodások voltak.

Keleti Andrea lánya, Viki most lesz elsős a gimnáziumban. A fia, Máté pedig a felső tagozatot kezdi. A gyerekek utolsó napjai a ráhangolódással telnek. A táncművész elmondása szerint ugyanis olyan jó volt ez a nyár, hogy nehezükre esik átállni az iskolakezdésre. Andinak szinte semmi dolga: legalábbis, ami az iskolaszereket illeti. Máténak kellett csupán egy tornacipőt vásárolnia, ugyanis a tavalyról elveszettnek hitt írószerek előkerültek. Így a család szerencséjére nagyobb anyagi érvágást nem jelent az idei évkezdés.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ha olcsón akarja megúszni a nagy bevásárlást, ezt feltétlen olvassa el

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

metropol.hu

Ördög Nóri vállalhatatlan videót osztott meg

ripost.hu

Gyászol a Magyar Közút: "Már indultak volna, amikor megtörtént a tragédia"

hirtv.hu

Háború Ukrajnában: Feloszlatta a kárpátaljai kényszersorozás elleni tüntetést az ukrán hatóság + videó

origo.hu

Megható sorokkal üzent a barátjának Tóth Gabi

mindmegette.hu

Szabad-e locsolni? 5 szívderítő locsolóvers húsvétra

ripost.hu

Az eget kémlelte a nyugdíjas a Pilisben, aztán leesett az álla

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„48 órával azután váltam el a férjemtől, hogy hozzámentem – megalázó volt, amit tett”

ripost.hu

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

SZTÁRDZSÚSZ

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

SZTÁRDZSÚSZ

„Ez a rész sokkal rosszabb, mint maga a műtéti fájdalom” - a Kőgazdag Fiatalok sztárja a felépüléséről vallott