SZTÁRDZSÚSZ

Így készül fiaival a farsangra Dundika

Marián este még Pókembernek szeretne öltözni, de reggelre már inkább Amerika kapitány lenne.
  • Szerző: Ripost

Majka fiai is elérték azt a kort, amikor már élvezik a farsangot. Anyukájuk elárulta, náluk a szuperhősös jelmezekből van egypár.

Dundika szeret visszagondolni a saját gyerekkorára, amikor farsangkor királylánynak öltözött.

"Milyen régen volt, hogy beöltöztetett anyukám királylánynak vagy épp hercegnőnek farsangon! Még a kilencvenes években voltam iskolás, amikor a farsangi bálokat a tornatermekben tartották (gyanítom ma sincs ez másként), és anyukám, vagy a nagynéném varrta a ruhámat. Ezek többnyire kartonokból, függönyökből, vagyis olyan anyagokból készültek, amit anyuék otthon találtak. Mindig óriási izgalommal vártam, hogy kiléphessek a hétköznapi ruhákból, magam mögött hagyva a tanulást és belebújhassak az anyukám által megálmodott maskarába. Amikor elhangzott a kérdés, hogy minek is szeretnék öltözni, persze, hogy egyértelműen királylányt mondtam"

- emlékezett vissza az anyuka, aki a bál napján már fel sem vette az utcai ruhát, kora reggel a jelmezembe bújva indult iskolába.

Majoros Hajnalka szerint, a gyerekeknek mára más lett az igényük. A legtöbben mese- vagy rajzfilmhősök szeretnének lenni. Erről bővebben, a Mymirror.hu-nak írt beszámolójában olvashatsz.

És ezeket olvastad már?