SZTÁRDZSÚSZ

Így készül a visszatérésre Demcsák Zsuzsa

A mûsorvezető három hónapig nem hallatott magáról, de most a Rádió1 Balázsék címû mûsorában és a Ripostban megtörte a csendet.
  • Szerző: Buster

Demcsák Zsuzsa köszöni szépen, remekül érzi magát az anyaszerepben, ami mostanában kitölti mindennapjait.  Ugyanakkor tervezi a visszatérést, de ebben a tekintetben igen diplomatikusan nyilatkozott kedd reggel a Rádio1 műsorában Balázséknak.

"Minden rendben van, tök jól vagyok és nagyon élvezem, hogy senki nem foglalkozik velem. Ez persze nem igaz, hiszen mindennap újabb és újabb dolgokat olvasok magamról… De a lényeg, vannak olyan felkérések, amiken elgondolkodom, de nem kapkodok”

- mondta az adásban Zsuzsa, aki imádja, hogy hónapok óta folyamatosan jelen lehet gyermekei életében.

"Õk nagyon örültek ennek az időszaknak, különösen, hogy éppen olyan életszakaszban vannak, ami nagyon fontos. Gondoltam is arra, hogy blogot fogok írni, Élet kamaszokkal címmel, mert ez valami elképesztő! Semmi nem jó nekik.

Ha felveszek egy magassarkút, akkor is ciki vagyok, ha nem, akkor is.

A fiam tizenhárom, a lányom tizenkét éves lesz, egyre többször zárkóznak be a szobájukba, holott korábban mindig együtt voltunk és mindent közösen csináltunk. Lelkileg ez egy kicsit nehéz időszak nekem…”

- vallotta be a műsorvezető, aki a pihenés mellett azért szakított időt a munkára is, hiszen nem halmozott fel vagyonokat a képernyőn töltött évek alatt.

"Beszélek angolul, németül és olaszul, így természetes volt, hogy elvállalok fordításokat, hiszen két gyerkőcöt nevelek, és nem tudok hátradőlni azzal a tudattal, hogy majd a tartalékaimból élek…”

- mondta Balázséknak Demcsák Zsuzsa, aki a visszatérését illetően óvatosan fogalmazott, de annyit elárult, mindenképpen komolyabb műfajban gondolkodik, és soha nem vállalna el például egy valóságshow-t. 

Zsuzsa az adás után egyedül a %% napilapnak nyilatkozott. Hogy mit mondott,  azt a szerdai lapszámban olvashatja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?