SZTÁRDZSÚSZ

Így került életveszélyes helyzetbe Kulcsár Edina

A világ második legszebb nőjének választott Kulcsár Edina kettős érzelmekkel lépett Kambodzsa földjére az Ázsia Expressz forgatásakor.
  • Szerző: BUSTER

Kulcsár Edina egyrészről boldog volt, hogy párjával, Csutival eljutottak az embert próbáló verseny harmadik országába.

Másrészt viszont megbánta, hogy az út előtt átnézte az ország történelmét, hiszen megtudta, hogy az egykori kommunista diktátorának öröksége nem más, mint az utcákon kóborló árvák tömkelege és nagyjából 5 millió, földbe rejtett taposóakna.

Nehéz volt, sőt nem is tudtam elvonatkoztatni attól, hogy egy olyan országba léptünk, ahol bár folyamatosan folyik az aknamentesítés, de a földeken becslések szerint még legalább hárommillió akna van elásva.

"Hiába biztosítottak minket arról, hogy a mi útvonalunkon már biztonságosan lehet közlekedni, mindvégig ott motoszkált bennem a gondolat, hogy elég, ha csak egyet nem találtak meg, amire rálép valaki a stábból. Ráadásul figyelmeztettek is, hogy soha, egy pillanatra se térjünk le az útról, ha nem egy nagyvárosban vagyunk. Kambodzsa meseszép, ugyanakkor életem egyik legfélelmetesebb és egyben legmegrázóbb élménye volt, hogy ott játszhattunk Csutival”- mesélte %% Edina.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?