SZTÁRDZSÚSZ

Így házasodnak ők: sztáresküvők itthon

Minden házasulandó pár életében nagy kérdés, hol mondják ki egymásnak a boldogító igent. Sztárjaink így döntöttek!
  • Szerző: Buster

Míg a tengerentúlon nagy divat még az ipari kamerának is nyilatkozni egy-egy sztáresküvő kapcsán, nálunk jóval szemérmesebbek a hírességek és igyekeznek titokban, vagy legalábbis a kíváncsi szemek elől elbújva örök hűséget esküdni.

Legutóbb éppen Liptai Claudia áldozott rengeteg időt és energiát arra, hogy a nagy nappal kapcsolatban mindenkit az orránál fogva vezessen és ez majdnem sikerült is neki. De nézzük, hol és hogyan házasodtak mostanában a magyar sztárok!

Liptai Claudia

A TV2 műsorvezetője azt szerette volna, ha a lakodalmának helyszínéről és időpontjáról senki illetéktelen nem szerezne tudomást, így végül csak azután derült ki minden részlet, hogy a buli véget ért és a vendégsereg hazatért.

Liptai Claudia és Pataki Ádám a Sarlóspuszta Club Hotelben, a kíváncsi szemektől teljesen elzárva ünnepelhették életük nagy napját. Információink szerint a 120 fős násznép, két napon át szórakozott a festői helyszínen.

Sydney van den Bosch

A Miss Earth 2014 királynője és Egerszegi Tamás, a Vasas focistája is a mögöttünk álló hétvégét választották esküvőjük időpontjául. A fiatalok inkább a modernitás mellett tették le voksukat és zalacsányi Zala Springs Golf Resortban tartották fényűző frigyet és az azt követő lagzit.

Itt a vendégeknek arra is volt lehetőségük, hogy kipróbálják magukat az úri sportnak tartott golfban, hiszen az ország egyig legjobb pályája is a szálloda területén található.

Rúzsa Magdi

Az énekeső tavaly szeptemberben igyekezett mindent megtenni annak érekében, hogy a Mátyás-templomban tartott esküvője utáni lakodalom helyszínéről senkinek sem legyen tudomása, de a %%-ot ő sem tudta átrázni.

Mi is ott voltunk az etyeki borvidék egyik legszebb és legnagyobb borbirtokán, ahol Rúzsa Magdi hajnalig mulatott a násznéppel.

Szabó Zsófi

Tagadhatatlan tény, hogy az utóbbi évek legkomolyabb esküvőjét és persze lakodalmát Szabó Zsófiék tartották, akik 2016 őszén mondták ki egymásnak a boldogító igent.

Az ő nagy napjuk volt a legdrágább is, hiszen a végszámla összege jóval 10 millió forint felett állhatott meg. A 300 fős, illusztris vendégekkel teli násznép tagjai is alig hittek a szemüknek a fényűzés láttán ami a nyírtasi Talléros pálinkafőzdéhez tartozó hatalmas birtokon fogadta őket.

Debreczeni Zita és Gianni Annoni

A sztárpár még tavaly tavasszal házasodott össze, és ők bizony semmit sem bíztak a véletlenre. Egészen Gianni Annoni szülőhazájáig, Olaszországig utaztak a násznéppel, hogy biztosan ne zavarja meg őket senki, akinek nincs keresnivalója a nagy napon.

A Dolomitok tövében, a Val Gardena síparadicsomban házasodtak és persze ott is buliztak hajnalig egy meseszép és nyugalmas szállodában.

Itt nem házasodott össze Hódi és Berki

2017 nyarán sokan várták, hogy Berki Krisztián életében talán először betartsa ígéretét, és végre oltár elé vezesse gyermeke anyját, Hódi Pamelát. Be is harangozták az esküvőt, de végül Berki Krisztián nemes egyszerűséggel lefújta a dolgot. Pedig megadták volna  a módját a jeles napnak.

Helyszínül ugyanis a Biriben található meseszép kúriát választották, ahol akár 140 fős násznép is bulizhatott volna az akkor még egy part alkotó Pamelával és Krisztiánnal.

 

És ezeket olvastad már?