SZTÁRDZSÚSZ

Így él a csinos magyar műsorvezető, végre megmutatta otthonát

Beengedte a Ripostot budapesti otthonába Rókusfalvy Lili. Az M2 Petőfi TV mûsorvezetője két éve él férjével és féléves kisfiával, Boldival a hangulatosan berendezett lakásban.
  • Szerző: BDF

Széles mosollyal fogadta a %% stábját Rókusfalvy Lili budai otthona ajtajában, ahol férjével és kisfiával, a féléves Boldival köszöntöttek bennünket.

"Én két éve lakom itt, a férjem, Zsili később költözött hozzám" - kezdte a %%-nak a műsorvezető, Rókusfalvy Pál lánya, aki áprilisban adott életet elsőszülött kisfiának, Boldinak.

"Amint beléptem az ajtón, rögtön beleszerettem. Tágas, világos terek, rengeteg ajtó és ablak - a csöndről nem is beszélve. A környék teljesen megfelelő a gyerek számára is. Van a közelben egy park, ahová bármikor lemehetünk sétálni. Szóval minden feltétel adott."

A letisztult stílusban berendezett otthont a romkocsmák festőjeként is ismert férje, Babos Bertalan Zsili alkotásai díszítik. Mivel a nappaliból az elmúlt hónapokban gyerekbirodalom lett, Lili a teraszon, vagy imádott gardróbjában bújik el, ha alkalma adódik rá.

Szerintem nem is kérdés: a gardrób a kedvenc helyem. Ez nemcsak egy egyszerű szoba, ez maga a nyugalom szigete! Minden lány álma! Itt bármikor le tudok menni alfába

- mesélte lapunknak a műsorvezető, aki a belső udvarra néző erkélyén is órák hosszat szokott időzi.

"Itt olvasni szoktam vagy napozni. Több-kevesebb sikerrel a virágaimat is gondozgatom. Azt kell mondjam, ezen a téren fejlődést mutatok, hiszen vannak már olyan növények, amelyeket életben tudtam tartani" - mondta el nevetve Lili.

És ezeket olvastad már?