SZTÁRDZSÚSZ

Így buliztak a legstílusosabb magyar celebek az év díjátadóján!

Csütörtök este az InStyle magazin idén is öt kategóriában díjazta hazánk legstílusosabb sztárjait, valamint a legkreatívabb csapatokat.
  • Szerző: Ripost

Az ismert emberek közül többen jelöltként vettek részt az eseményen, míg mások csak szórakozni akartak egy kicsit.

Nagy Ervin és az év színésznője, Borbély Alexandra stílusosan, összeöltözve érkeztek az eseményre. Azonban Alexandra tőle szokatlan módon mélyen dekoltált felsőt viselt, így alighanem mindenkinek megakadt rajta a tekintete, akárcsak Ervinen, akinek eltűntek bongyor fürtjei.

Csobot Adél fittyet hányt a dresszkódra, se feketét, se vörös színt nem viselt, azonban átvehetett egy díjat és elégedetten ünnepelhette magát a kismama.

Epres Panni férjével, Benedek Tiborral érkezett a partira. Az egykori modell az est házigazdájaként levezényelte a díjátadó ünnepséget, míg párja a nézők között csodálta őt.

Verrasztó Dávid egyedül érkezett: az év legstílusosabb férfi díjára jelölték. Az úszó lapunknak elárulta, mostanában igyekszik divatosan öltözni, de ezt a jelölést így is viccesnek tartotta.

Pásztor Anna hozta a formáját, extravagáns öltözetével borzolta a kedélyeket. A harisnyatartóját a nadrágján kívülre vette fel.

Weisz Fanni és vőlegénye el sem engedték egymást, megállás nélkül turbékoltak.

A modell ujján ott csillogott az eljegyzési gyűrű, hamarosan sor kerülhet az esküvőre is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?