SZTÁRDZSÚSZ

„Idióta elmebetegek” – nagyon kiakadt Zámbó Jimmy fia

Zámbó Krisztián nem hitt a szemének, amikor elolvasta a róla szóló cikket!
  • Szerző: Doris

„Ma reggel derült ki: Zámbó Krisztián gyógyíthatatlan beteg! Itt a szomorú diagnózis – nagyon kemény időszak vár most rá. Kitartás, Krisztián” – olvashatta hétfőn az internet népe az egyik kamuportálon, ami abból tartja fenn magát, hogy folyamatosan álhíreket talál ki a magyar hírességekről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Idióta elmebetegek" – nagyon kiakadt Zámbó Jimmy fia, durva, mit terjesztettek róla

Krisztiánnak semmi baja szerencsére (Fotó: Facebook)

Természetesen sokan tudják, hogy ebből egyetlen szó sem igaz, Zámbó Krisztián mégis teljes joggal háborodott fel, hiszen könnyen lehet, hogy egy olyan rajongója, aki nem követi naponta az életét, bedől a csalóknak, ne adj Isten továbbadja a kamuhírt.

„Idióta elmebetegek! Főleg ezekkel a főcímekkel, amik direkt olyanok, hogy csak a cikk végén elrejtve derül ki, hogy valójában miről van szó. Ezt az irományt egyébként egy ismerősöm küldte át, beleolvastam, azt írják, refluxom van. Tényleg volt refluxom a sok stressztől, de már kikezeltettem, túl vagyok rajta. Egyébként is, szerintem az emberek jelentős százaléka szenved a refluxtól, de nem, nem vagyok se halálos, se gyógyíthatatlan beteg. Valami hülye gyökér, aki ezeket kitalálja” – háborgott a -nak Zámbó Krisztián, hozzátéve: nem ez volt az első eset, hogy valóságot nyomokban sem tartalmazó írás jelent meg róla a neten.

„Sőt, egyes cikkek szerint Michael Jacksont, sőt, az apámat is látták már felbukkanni itt-ott. Felháborító” – mérgelődött teljes joggal Jimmy fia.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?