SZTÁRDZSÚSZ

Idegenvezetőnek állt Mádai Vivien

Különleges videósorozat készült, amiben Mádai Vivien kalauzolja el a nézőket.
  • Szerző: BDF

Jó ügy mellé állt Mádai Vivien, aki a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. arca lett. Idegenvezetőként egy háromrészes videósorozatban kalauzolja el az itthoniakat. A kisfilmeken a népszerű műsorvezető olyan kevésbé ismert helyszíneket mutat be, amelyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas és szórakoztató kikapcsolódást nyújtanak mindössze pár perc kitérőre az M7-es, M5-ös és M3-as autópályáinktól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ennek apropóján járt a egy sajtóeseményen, ahol a Mokka műsorvezetője a NÚSZ Zrt. vezérigazgatójával, Bartal Tamással együtt készítette el azokat a finomságokat, amiket kisebb utazásokra is magukkal vihetnek az emberek. Ezek az ételek nemcsak egészségesek, és könnyen tárolhatók, hanem gyorsan el is készíthetők.

Fotó: Ripost/Szabolcs László

Az utazások előtti napokat a legtöbb esetben meg kell tervezni, sőt még azt is ki kell találni, hogy milyen harapnivalót vigyünk magunkkal. Pedig a kirándulások lényege és öröme sokkal inkább az élményszerzésben és a felfedezésében, nem pedig a rákészülésben rejlik. Ez a gondolat sarkallt bennünket a könyv elkészítésére. A receptek és az úti célok kiválasztásánál a gyermekes családok igényeire is tekintettel voltunk” – mondta Bartal Tamás, a NÚSZ Zrt. vezérigazgatója.

És ezeket olvastad már?