SZTÁRDZSÚSZ

Huszonöt év után is szerelmes férje Szandiba

Büszkén nézi a helyszínen minden héten Bogdán Csaba feleségét a Sztárban Sztár +1 kicsiben.
  • Szerző: Ripost

Szandival lassan 25 éve alkotnak egy párt, de még mindig meg tudja lepni szereplésével. A boldog férj szerint Szandi nem csak a színpadon meg fellépésein állja meg a helyét, de anyaként és feleségként is helytáll. 

„Három gyermekünk van, akiket vinni-hozni kell de közben a műsor miatt is szinte állandóan úton vagyunk, de igyekszünk, hogy valamelyikünk ott legyen ha az egyik gyerkőcnek betlehemes előadása, vagy zongoravizsgája van” – mesélte a %%-nak Bogdán Csaba.

”Nagyon büszke vagyok Szandira, lenyűgöz a teljesítményével. Igaz legutóbb, amikor Vikidál Gyulát kellett utánozniuk, és ahogy kell, barkója, szakálla, hónaljszőre lett, hát… A műsor végén szóltam a sminkeseknek, hogy gyorsan szabadítsák meg ezektől a szőröktől, ha nem akarják tönkre tenni a házaséletünket. Jókat szoktunk nevetni az ilyen átváltoztatásokon”- nevetett Csaba.

A zenész még hozzátette, amikor összejöttek, sokan nem jósoltak nekik hosszú szerelmes éveket. Szokták mondani, a hosszú házasság titka a kis korkülönbség, ne legyen szakmabeli és ne legyenek egész nap együtt.

„Na nálunk ez mind megvan, mégis szeretjük egymást huszonöt éve. Amikor egy-egy fellépés, hosszú TV felvétel után hazaérünk éjszaka, annak ellenére, hogy egész nap együtt voltunk, képesek vagyunk még két órát beszélgetni.”

És ezeket olvastad már?