SZTÁRDZSÚSZ

Hujber kész felmondani a TV2-ben, hogy mentse a házasságát

Ezentúl naponta beleshetünk a népszerû színész és családja életébe. De vajon meddig?
  • Szerző: BDF

Hujber Ferenc visszatért a képernyőre, de ezúttal nem egyedül. Egész családja vele tartott. Felesége, Cynthia és kislánya, Noa mindennapjaiba is belenézhetünk ezentúl a SuperTV2 csatornán futó Édes Élet című műsorában.

A népszerű színész a %%-nak bevallotta, csupán egyetlen okot tud felhozni, ami a szereplés elvállalását illeti. A mindennapos forgatások ugyanis rengeteg időt vesznek igénybe, de legalább mindezt a szeretteivel, a családjával töltheti el.

A kamerák jelenléte egyáltalán nem zavarja őt, mi több a pályafutása során bőven volt ideje megszoknia ezeket. S bár ez a valóságshow-s történet teljesen új dolog az életében, tudja, nem fog beletörni a bicskája.

„Nem vészes. Abszolút kibírható. Napi pár óra. Ellentétben a filmekkel, amelyeknél minimum tizenkét órás műszakok vannak” – kezdte a %%-nak a színész, aki azt is elárulta, amint megérzi, hogy éket üt közé és felesége közé a műsor, azonnal elbúcsúzik a tévénézőktől.

Megbeszéltük Cynthiával, ha bármi jele van, hogy nem bírjuk mi, vagy a gyerekek, azonnal abbahagyjuk!

Hujber nehéz hónapokon van túl. Tavaly a helytelen életvitele miatt került kórházba. Mi több, kétszer a halál torkából hozták vissza a színészt. Később számos ellentmondásos hír röppent fel állapotával kapcsolatban. Majd a nyáron ismét mentő szállította egy budapesti kórházba. Ám szerencsére kiderült, semmi komoly, csupán állandó megfigyelésekre jár, hogy karbantartsa magát. Szavaiból úgy tűnik, mára ez a szörnyű időszak a múlté. Kirobbanó formában van.

Remekül vagyok! Dolgozom! Odafigyelek magamra és nem győzöm hangsúlyozni: kontroll, kontroll, kontroll.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?