SZTÁRDZSÚSZ

Kitiltotta a párját a szülőszobáról Horváth Éva

Horváth Éva nagyon boldog, ugyanis a második gyermekét várja, ám ezúttal is vannak olyan elképzelései a szülést illetően, amelyekből nem enged.
címkék:
  • Szerző: ripost

Nem szeretné a gyermeke édesapját a szülőszobán látni Horváth Éva. A csinos modell a második gyermekét várja, a négyéves Kristófka hamarosan kistestvért kap, aki szintén fiú lesz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Éva azonban ragaszkodik ahhoz, hogy ahogy az előző terhességénél, úgy most is egyedül, a párja nélkül lehessen a szülőszobán.

Horváth Éva

Horváth Éva nem szeretne apás szülést
Fotó: Korponai Tamás / Ripost

„A párommal még nem beszéltünk erről, de nem tervezünk apás szülést. Kristóf érkezésekor sem volt bent, és ezzel se neki, se nekem nem volt gondom. Szerintem ezt az egész folyamatot nem kell a férfiaknak látnia, de persze azt is megértem, hogy van olyan kismama, akinek a párja jelenléte fontos és erőt ad. Én azonban nem ilyen vagyok” – mondta el az AcNewsnak Horváth Éva.

A kismama a várandósság elején nagyon fáradékony volt, és sokszor érezte magát rosszul, most azonban, hogy belépett a második trimeszterbe, ismét tele van energiával.

„Jól is jön, mert a tavasz beköszöntével újra sok a munka a kertemben. A gyomlálás az, ami a pocakom miatt egyre nehezebben megy, ezért abban lesz majd segítségem” – fogalmazott Éva, akinek a kisfia is nagyon várja a testvér érkezését. – „Tapasztalt fiús anyukaként szerintem sokkal könnyebb lesz majd újra babázni. Kristófka is nagyon várja már a tesót, folyton a pocakomat simogatja és kérdezgeti, hogy mikor bújik már ki onnan az öccse, mert már nagyon szeretne vele játszani.”

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?