SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá, veréssel fenyegetőzött Kasszás Erzsi - VIDEÓ

Bolt közeli, mágikus élménnyel lepi meg Kasszás Erzsit Hajnóczy Soma az új videójában
  • Szerző: Ripost

"Most, ha az lesz, megütlek, csak mondom..." - mondta a mindig vidám Balázs Andrea, azaz Kasszás Erzsi.

Márciusban robbant be Kasszás Erzsi az életünkbe, aki hideget és meleget is kapott a reklámfilmbeli alakításáért. Rengeteg átdolgozás és mém született az első reklámban felcsendült dalából, amit már Kasza Tibivel is elénekelt, és azóta már újabb részeket is láthattunk Kasszás Erzsi „életéből”. A kétszeres bűvész világbajnok, Hajnóczy Soma is felfigyelt a nagy reklámzajra és felkérte a Kasszás Erzsit alakító színésznőt, Balázs Andreát, hogy legyen a Soma Show vendége.

„Kasszás Erzsi sokkolta a tévénézőket. Eléggé megoszlanak róla a vélemények, de az biztos, hogy nagyon kevés olyan ember van itthon, aki ne találkozott volna vele.  Egy speciális trükkel csak neki készültem. Andival nagyon jó hangulatban telt a forgatást, örülök, hogy igent mondott a felkérésemre”- mondta Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok a legújabb Soma Show rész kapcsán.

Kíváncsi vagy, hogy milyen a Kasszás Erzsi karakteréhez kitalált trükk, és milyen valójában az őt alakító színésznő? Nézd meg Soma legújabb videóját, amiben tényleg nincs semmi kameratrükk!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?