SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá, már gyermekeinek is bemutatta szerelmét Demcsák Zsuzsa

Férjével való pereskedése után újra megtalálta a boldogságot a Mokka egykori mûsorvezetője.
  • Szerző: Ripost

A botrányos válásán túllépő műsorvezetővel hatalmasat fordultak a dolgok, hiszen otthagyta anyacsatornáját, lemondott a korai kelésről, és civil társat talált magának.

Mint az köztudott, a gyönyörű anyuka évekig pereskedett gyermekei apjával, aki testileg és lelkileg terrorizálta őt. Az öt éven át zajló perben végül idén márciusban hozták meg az ítéletet: miszerint Zsuzsa volt férje bűnös a Fővárosi Törvényszék szerint testi sértés és rongálás miatt. A kétgyerekes anyukát felszabadította az ítélet. Az ítélet kimondása után Zsuzsa beadta a felmondását, hogy csak a gyermekeivel foglalkozzon. Állítólag amióta távozott a TV2-től: megtalálta élete szerelmét, és az édesapja is meggyógyult.

„A gyerekeim pontosan tudják, hogy nagyon nagy szükségem van arra, hogy valaki szeressen, és hogy én is valakit szeressek - nyilatkozta a Blikk napilapnak. -  Õk ezzel maximálisan tisztában vannak, és szokták is mondani. Ugyanakkor nem könnyű, mert mi hárman olyan nagy szimbiózisban vagyunk, hogy oda valakit beengedni nagyon nehéz. Az öt év alatt egyetlen férfit mutattam be nekik.”

Miközben Hajdú Péter a Frizbi című műsorában az új szerelemről faggatta kolléganőjét, ő folyamatosan a színfalak mögött ülő gyermekeire tekintgetett ki, visszacsatolást várva tőlük, nem zavarja-e őket, ha a magánéletükről mesél. Kiderült az is, hogy a műsorvezető új párja civil, és a baráti társaságából ismeri, kapcsolatuk idővel alakult át szerelemmé.

Szükségem van arra, hogy legyen valaki mellettem, de nagyon nehéz velem. Gondolj bele, felvállalni egy pasinak azt, hogy elmegy valahova Demcsák Zsuzsával, nyilvános helyen találkozni velem, egy civil embernek, aki teljesen normális életet él, aztán lefotózzák őt, és ott vannak folyamatosan a fotósok a nyomunkban- mesélte Demcsák Zsuzsa, aki nem árult el többet új kedveséről.

De azt elmondta, úgy érzi, felállt abból a gödörből, ahova a válás és az azt követő pereskedés miatt jutott. Az élete kezd egyenesbe jönni, végre teljes értékű édesanya lehet. A legnagyobb örömet azonban nem saját boldogsága okozza, hanem az, hogy édesapja is meggyógyult súlyos betegségéből, ami nagyon megnehezítette az elmúlt időszakot az egész családja számára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?