SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá, így reagált Kis Grófo Dévényi Tibor botrányára

A mulatós zene hercege mélységesen fel van háborodva!

Óriási botrányba fulladt Dévényi Tibi bácsi koncertje a főleg rockerek által látogatott motoros fesztiválon! Ahogy a %% már megírta, a keménykötésű koncertezőknek valójában nem is az örökifjú lemezlovas, hanem Kis Grófo tett be, akinek Szegény vagyok című dalát Tibi bácsi fellépése után keverte be a hangtechnikus.

"Amikor Kis Grófo dala felcsendült, én már a színpadon sem voltam, lement az utolsó szám, a Lemezlovas, eldobtam az utolsó pöttyös labdát, majd önszántamból hagytam el a porondot, hiszen véget ért a koncertem, ami egyébként remekül sikerült"

- kezdte a Blikknek Tibi bácsi, aki már nyolcadszorra lépett fel a szabadtéri eseményen.

A lap munkatársai megkeresték a mulatós herceget is, aki bár ott sem volt, így is sikerült botrányt csinálnia, persze önhibáján kívül.

"Egy megosztó személyiség vagyok, sokan szeretik a zenémet, sokan nem, és ez így van rendjén. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy ilyen előfordulhat manapság egy fesztiválon – még ha valós dobálózás nem is történt –, ha mást nem, legalább Tibi bácsi korát és múltját tisztelniük kellett volna. Nem viselkedtek úriemberhez méltóan ezek az emberek"

- méltatlankodott a Nézését meg a járását előadója.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?