SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá, így hívja magát a műtétre váró Boros Lajos

A rádiós állítása szerint már túl van a nehezén, jól van, így elkerülhetetlenné vált az egyszer már elhalasztott beavatkozás.
  • Szerző: Doris

Boros Lajos pontosan tudja, hogy a humor mennyi mindenre gyógyír, így hát közelgő prosztataműtétjét sem hajlandó túl komolyan venni. A rádiós állítása szerint már túl van a nehezén, jól van, így elkerülhetetlenné vált az egyszer már elhalasztott beavatkozás.

Borost ere­de­ti­leg má­jus­ban ope­rál­ták volna meg prosztatával, ám olyan rossz ál­la­pot­ban volt, hogy a be­avat­ko­zást nem vál­lal­ták az or­vo­sok. A madárcsontú rádiósnak azóta viszont sikerült felszednie néhány kilót, igaz, a versenysúlyától még messze jár, a doktor már úgy döntött, hogy szeptember elején sor kerül a kényes műtétre. Boros nem tehet mást, optimistán várja az operációt.

"Nagyon drukkolok, hogy minden jól sikerüljön. Ez a műtét persze már nem olyan súlyos, mint a szívműtétem volt, ahhoz képest egy kis apróság. A műtétig én csak Proszt Tatának hívom magam" - nevetett Boros, aki tavaly júliusban feküdt be a kórházba a szívműtétje miatt.

Bár úgy tervezte, hogy az operációt követően pikk-pakk egészséges lesz és hazamehet, a sors máshogy akarta: Boros öt hétig feküdt kómában, és nagyon nehezen nyerte vissza az erejét. A rádiós csak pszichológus segítségével tudta feldolgozni a történteket, ráadásul rehabilitációja azóta is folyamatosan tart. Emellett cukorbetegsége sem könnyíti meg az életét, több gyógyszert is szed, és a súlyával is küzd. Egyértelmű, hogy a rehabilitáció nagyon sok pénzbe kerül. Talán ezért is történt, hogy úgy döntött: eladja veresegyházi telkét, hogy anyagilag is helyrejöjjön.

Ha érdekel, hogy a rádiósnak sikerült-e eladni a telket, keresd a %% szombati lapszámát!

És ezeket olvastad már?