SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá, ezt üzente Berki Krisztián Tarlós Istvánnak

Bár nem vágya, hogy találkozzon a jelenlegi főpolgármesterrel, ha megnyeri az őszi választásokat, egy asztalhoz ül vele. De csak nyolc percig!
  • Szerző: Doris

A friss főpolgármester-jelölt Berki Krisztián nem kíméli Tarlós Istvánt, akit szíve szerint nyugdíjba is küldene.

A politikai karrierre vágyó üzletember először a Mokka hétfő reggeli adásában kezdte ki a jelenlegi főpolgármestert: szerinte ha csak 8 percre is leülnének beszélgetni, biztos, hogy Tarlós komolyan venné őt. Annak ellenére is, hogy Berki történetesen egy medence partján jelentette be, hogy harcba száll a főpolgármesteri székért.

A %% a mokkás beszélgetés után megkereste Berkit, hogy arról faggassuk, mit szeretne megbeszélni 8 percben a főpolgármesterrel, ám az izomceleb homályosan válaszolt a kérdésre.

"Nem vágyam találkozni Tarlóssal, de ha megnyerem a választásokat, akkor le szeretnék ülni a leköszönő főpolgármesterrel. Ez nem törvényszerű, de úgy érzem, egy fejlett európai város vezetőjének illendő" - kezdte Berki, majd hozzátette, miért lenne elég 8 perc Tarlós meggyőzésére.

Amit két felnőtt, értelmes férfi ennyi idő alatt nem tud megbeszélni, azt nem is érdemes

- fogalmazott sejtelmesen.

Berki hétfő reggel a Facebookon is nekiment a jelenlegi polgármesternek, mégpedig a nyugdíjkorhatár miatt.

"Budapest jelenlegi főpolgármestere, Tarlós felszólította nyilvánosan a 64. életévüket már betöltött magyar és Budapesten elő állampolgárokat azon belül is a pedagógusokat “a nyugdíjkorhatár azért van mert ott el kell menni nyugdíjba Tarlós úr jelenleg 71 éves. Ön szerint Tarlós menjen vagy maradjon?" - tette fel a kérdést a Facebookon.

És ezeket olvastad már?