SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá: ebből tartja el családját Varga Feri

Három gyerek mellett nem fogyhat el a pénz...
  • Szerző: Ripost

Az énekes házaspár, Balássy Betty és Varga Feri három kiskorú gyermeket nevel, így jó terv kell ezekben a nehéz időkben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„A tervünk, mint a klasszikus, régi családoknál: anya a gyerekekkel itthon, apa dolgozik„ – magyarázza Feri a Borsnak. „Dolgozom asztalosműhelyben, elvégzünk házfelújításoktól kezdve mindent. Régebben is vállaltam, de most kizárólag ezt csinálom. Nekem nagy szerelmem az asztalos szakma, amikor kiderült, hogy nincs több rendezvény, azonnal elkezdtem. De mindent elvállalok. A technikus kollégámmal, akivel fellépni járunk, elvállaltunk egy házfelújítást burkolással. Üres ház, mindenki külön kocsival megy, maszkban dolgozunk. Minden átrendeződött. Arra, hogy lemezeket készítsünk, énekeljünk az interneten, nincs idő. Annyit melózom, hogy alig bírom” - vallotta be.

„Olyan büszke vagyok rá!” – mondja a felesége, Betty. „Feri most mindent elvállalt, amihez ért, és ebben kiéli magát. Én pedig háztartásbeli lettem. Néha úgy érzem magam, mint Aliz csodaországban, mintha nem is lenne közöm az életemhez„ – meséli Betty, aki azt is elárulta, a házuk földszintjén a szülei önkéntes karanténban vannak, ugyanis külföldön jártak a járvány kitörésekor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?