SZTÁRDZSÚSZ

Hónapok óta száműzetésben élt az egykori magyar tévés

Steiner Kristóf bukkant elő a Róka jelmez alól a TV2 szuperprodukciójában, a Nicsak, ki vagyok?-ban, és aztán elmesélte, mi történt vele és a párjával az elmúlt hónapokban.
  • Szerző: BDF

Már két hete Magyarországon tartózkodott kedvesével, Nimróddal Steiner Kristóf, aki mindenki meglepetésére a Róka jelmez alól bukkant elő a Nicsak, ki vagyok? cimű TV2-es szuperprodukcióban. Bár az egykori tévés szeretett volna továbbjutni a szuperdöntőbe, azt mondta, így is minden pillanatát élvezte a műsornak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ráadásul a koronavírus-járvány miatt talán jobb is, ha időben repülőre ülnek, hogy ne ragadjanak Magyarországon és mielőbb hazatérhessenek Görögországba. Az elmúlt három hónap ugyanis nagyon nem volt könnyű a házaspárnak, egyfajta száműzetésben voltak. Nem szeretnék, hogy ez most újra megismétlődhessen.

Fotó: Végh István / Bors

„A kedvesem, aki kizárólag izraeli állampolgár volt, nem maradhatott Európa határain belül. Tulajdonképpen az elmúlt három hónapban száműzetésben voltunk, és csupa olyan országba utaztunk, ahová ő is beléphetett. A műsor előtt Londonban, Törökországban, és Romániában is voltunk. Mostanra szerencsére már megoldódott ez az óriási mizéria az útlevél körül” – mondta el TV2-nek Kristóf, aki azt hitte, hogy párjával együtt végre kicsit fellélegezhet a nehéz hetek után, ám most újra izgulhattak, hogy egyáltalán hazajutnak-e Görögországba, ahol jelenleg laknak.

„Hétfőn visszarepülünk Görögországba és kicsit aggódtunk azon, hogy ha esetleg továbbjutok, akkor itt kell maradnunk. Viszont a dolgok jelenlegi állása miatt egyszerűen kiszámíthatatlan, hogy mi történik velünk. Úgyhogy az, hogy hétfőn felpattanunk a repülőre és elmegyünk a kis görög tizenöt fős falunkba, ez megnyugtató érzés, főleg Niminek” – tette hozzá Kristóf.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?