SZTÁRDZSÚSZ

Hollywoodi sztárhoz hasonlítja magát Berki

A herevasalás híre élete végéig elkíséri a botrányhőst. Dal már született róla, most megérkezett a folytatás: filmplakát készült a legendás zacskósimításból.
  • Szerző: MF

Soha senki sem fogja elfelejteni azt a médiatörténeti eseményt, amikor a botrányairól is ismert Berki Krisztián egy tévéműsorban kivasaltatta a heréit. Sőt, Fluor Tomi még egyik slágerében is megemlítette az emlékezetes jelenetet.
Az egykori Fradi-vezér mindig is híres volt önimádatáról, de azt sosem gondoltuk volna, hogy egyszer a legendás francia rendező-forgatókönyvíró, Luc Besson nevét és filmjét is felhasználja majd a saját maga fényezésére.

Kreatív címet kapna a megálmodott Berki film: A vasaló, amelynek nyilván saját maga lenne a főszereplője.  A címválasztás nem véletlen, Jason Statham híres filmje, A szállító adta az ötletet a kamuplakáthoz.

Azért erős túlzás, hogy a TV2 műsorvezetője Jason Stathamhez hasonlítja magát, szerintünk inkább Vin Dieselre emlékeztet némiképp. A plakáton fegyverek helyett két vasaló tűnik fel.

Berki filmes terveiről eddig még nem hallottunk, arról viszont már igen, hogy a TV2 után állítólag a konkurens RTL felé tart, Hódi Pamelával az oldalán.

 

#aberki

a berki (@berkikrisztian) által közzétett fénykép,

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?