SZTÁRDZSÚSZ

„Nem álltam mérlegre” – ezt gondolja a plusz kilókról Hódi Pamela

Hódi Pamela az Instagram-oldalán válaszolt a követői kérdéseire. Többek között elárulta azt is, hogyan látja magát a szülés után.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Hódi Pamela az Instagram-oldalán bevallotta, sem a várandóssága alatt, sem pedig azután nem állt mérlegre, ezt a szokását pedig egy darabig még biztosan megtartja. A csinos anyuka elárulta, tisztában van vele, hogy megváltozott a teste, de ezt számokban egyelőre nem szeretné látni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hódi Pamela

Hódi Pamela nem áll mérlegre (Fotó: Ripost)

„Nem álltam mérlegre egész várandósságom alatt és után sem. Ha kérte a védőnő vagy az orvosom, akkor csukott szemmel és befogott füllel tettem meg. Nem voltam képzavarban, láttam a tükörben mennyi jöhetett fel, nem akartam számokban is megtudni. Viszont egyszer véletlenül megláttam a papíron, hát nem volt mosoly az arcomon” – kezdte Instagram-sztorijában Pamela, majd hozzátette: tisztában van vele, hogy a terhesség után maradt rajta plusz kiló, azonban erre nem fog rágörcsölni.

„A hasam kezd lejjebb menni, de érzem a köldököm körül, hogy kellemetlen, ha megfogom, érzékeny a bőröm. Nyilván van miből fogynom, de majd idővel lemegy.”

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?