SZTÁRDZSÚSZ

Hódi Pamela egyre dögösebb!

Szexi ruhában, mély dekoltázzsal hódít Pamela. A mûsorvezető láthatóan egyre nőiesebb, a kommentelők szerint Berki sír még majd utána!
  • Szerző: Ripost

Újabb szexi képet villantott Hódi Pamela, akinek derekáról lekerült végre a kabát is, amiért korábban a kommentelők többsége panaszkodott.

Hódi a múltkorihoz hasonló ruhát választott, de ezúttal rövidebbet, és sokkal mélyebben dekoltáltat. A göndör fürtök is megmaradtak, így az összhatás egyre nőiesebb. Azt nem tudni, Hódi kinek akar tetszeni, de a kommentelők szerint Berki még sírni fog – és azt a nak adott interjúja óta tudjuk, hogy ez bizony előfordul. 

„Csodaszép vagy, Krisztián fog még sírni”

– írja egy Hódi-fan, mire egy másik így riposztol: „Talán meg is érdemli, így járt!”

Névtelenek bántják

Ott van azonban a Vas Megyei Lakosok profil mögé bújt kommentelő is, aki egészen másképp vélekedik: „Érdekes, amióta Laurával van Berki, azóta jobban kicsípi magát, és Berkinek az Éden éjjelben kelleti magát, tök észrevehetően, de nem jön rá, hogy feleslegesen.” Majd a Vas megyei lakosok még tovább mennek: „Fogyni sem ártana, inkább az edzésre koncentrálnál, jobban járnál.” A többség szerint azonban Hódi úgy néz ki jól, ahogy van!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?