SZTÁRDZSÚSZ

Berki Mazsi üzent Hódi Pamelának, miután durván kiteregette a szennyest

Úgy tűnt, hogy Hódi Pamela és Berki Krisztián között normalizálódott a viszony, de kiderült, hogy mégsem. A háborúba most az izomceleb felesége, Mazsi is beszállt.
  • Szerző: szbd

Amint a beszámolt róla, Hódi Pamela újra bíróság elé citálta első gyermeke apját, Berki Krisztiánt, mivel ő szeretné gyakorolni a teljes jogokat lányuk, Nati felett. Ezzel a lépésével követ dobott a tóba, Berki ugyanis többször nyilatkozott már az elmúlt években az üggyel kapcsolatban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pamela azonban egészen mostanáig nem szállt be a nyilatkozat-háborúba. Úgy fogalmazott, szeretne jó ember és anyuka lenni, és mindentől megóvni Natit. Sokáig tűrt, ám most betelt a pohár. Arról írt instagramos bejegyzésében, hogy bőven lenne mit mondania.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

A sztáranyuka szerint Berki folyamatosan hazudozott és vádaskodott korábbi nyilatkozataiban, amikre a továbbiakban sem kíván reagálni, de vannak olyan kijelentései, amik mellett már nem tud elmenni. Majd hozzátette: „sajnálja, hogy nincsen Krisztián mellett egy olyan ember sem, aki jó belátásra biztatná őt”. Ezzel a kijelentésével pedig a várandós Mazsiba rúgott bele egy jó nagyot.

A jelek szerint Mazsi olvasta Pamela bejegyzését, ugyanis rövidesen két insta-sztorit rakott ki. Vajon így üzent a férje exének?

„Legyél jó ember, de ne vesztegesd az idődet arra, hogy ezt bizonygasd.”

Fotó: Instagram

„Nem szereti az élet a hazugságot! Hazugsággal csatát nyerhetsz, de háborút nem.”

Fotó: Instagram

Egyébként több híresség is jelezte Pamela felé, hogy mellette állnak. Kárpáti Rebeka, Tatár Csilla és Tücsi is a támogatását fejezte ki.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?