SZTÁRDZSÚSZ

Hihetetlen: ufót talált a pincéjében a TV2 sztárja

Rejtélyes dolgok történnek Aleska háza táján. A fiatal légtornász tárolójában szinte életre kelt a lakásából számûzött szőnyeg. Még az is lehet, hogy földönkívüliekkel van dolga? Erről mesélt a Ripostnak!
  • Szerző: BDF

Sáfrány Emese rajongói segítségét kérte. Az Instagram-oldalára töltötte fel azt a képet, amely igencsak félelmetes látványt nyújt.

Nagyon megijedtem, mert nem tudtam beazonosítani ezt a valamit. Majd kiderült, hogy ez egy tintagomba. Még életemben nem hallottam róla.

– mesélte a %%-nak Aleska, aki azt is elárulta, miért nem merte kidobni a pincében lévő használatlan szőnyeget.

„Ez a szőnyeg nem az én tulajdonom. Amikor beköltöztem a lakásba, rögtön levittem a pincébe, és a napokban, amikor lementem, akkor láttam ezt a valamit rajta. Már az is fura volt, hogy a tároló ajtó előtt is volt egy fekete csík, ami egyébként a szőnyeg mellett is látható volt. De meg se fordult a fejemben, hogy kidobjam a szőnyeget, mert egyrészt hatalmas, másrészt pedig szerettem volna, ha látja egy kárszakértő is. Főleg, hogy nem az enyém, nem akartam volna kifizetni az esetleges kárt.”

Habár Sáfrány Emese nem hisz az ufókban, mégis azt hitte, földönkívülivel van dolga.

Soha nem láttam még ufót, és amikor először megláttam ezt a valamit, azt hittem, hogy az. Bár hozzáteszem, nem hiszek bennük.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?