SZTÁRDZSÚSZ

Hihetetlen, mivel vádolták meg Weisz Fannit

A siket szépségkirálynő persze azonnal reagált a rosszindulatú pletykákra.
  • Szerző: Doris

Weisz Fanni nosztalgikus hangulatba került, és egy nyolc évvel ezelőtti, valamint egy idén készült fotót is feltöltött az Instagramra. Bár a rajongók többsége szerint semmit sem változott, akadtak olyanok, akik szerint 2011 óta átoperáltatta az orrát!


Fotó: Markovics Gábor

„Volt azóta valamilyen műtéted? Az orrodon az látszik, hogy kissé megváltozott” – tette fel a kérdést az egyik rajongó, amire Fanni rögtön válaszolt: Nem, soha.

A Bors megkereste Fannit, aki bővebben kifejtette a témát, valamint azt is elárulta, mit gondol a szépészeti beavatkozásokról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

„Valóban, én is látom, hogy keskenyebb az orrom az egyik képen, de ahogy írtam is, nem csináltattam meg. Azt gondolom, talán csaltak egy picit a frissebb fotón. Ettől függetlenül szerintem semmi sincs abban, ha valaki plasztikáztat, csak azzal, ha tagadja. Én sosem tennék ilyet. Ha megcsináltatnám valamimet, vállalnám, mert tisztelem az embereket, imádom a követőimet, és nem hazudnék nekik. Nem érint rosszul a téma, mert lássuk be, a mai világban igenis nehéz eldönteni, mi valódi és mi nem. Semmimen sem szeretnék alakítani, de persze soha ne mondd, hogy soha! Meglehet ugyanis, hogy egyszer mégis úgy hozza az élet... Semmi bajom a plasztikai műtétekkel, szerintem ha valaki úgy érzi magát jobban, csináltassa meg ma­gán, ami zavarja”

- nyilatkozta a lapnak Fanni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?