SZTÁRDZSÚSZ

Hihetetlen, mire vállalkozik Gáspár Bea

Gáspár Bea átvette a stafétabotot. Győzike után, úgy fest, mostantól Bea keresi meg a betevőre valót.
  • Szerző: Angie

Az utóbbi időben nagyot fordult a világ Gáspár Beával. Győzike felesége 25 éve főz, ez idő alatt pedig olyannyira magába szippantotta a gasztronómia világa, hogy egy főzőverseny első helyezése után reklámszerződéseket kapott, és hamarosan megnyitja saját lakáséttermet is.

Bea havonta ad majd borvacsorákat. Az utóbbi időben Győzike felesége sikert sikerre halmozott a főztjével. Úgy fest, hogy  Gáspáréknak szükségük is van Bea tudományára, hiszen Győzike mostanság eltűnt a színről. Még áprilisban jelentette be a showman, hogy visszavonul, így szinte bizonyos, hogy főként Bea lett a családfenntartó.

"Sokkal jobban örülök Bea sikerének, mint a sajátomnak" – jelentette ki korábban Győzike, majd hozzátette, hogy a továbbiakban csak alkalmanként akar szerepelni, inkább a háttérből szemléli Bea médiás szerepléseit. Úgy véli, eljött Bea ideje, ő maga már elfáradt, saját bevallása szerint kiöregedett a show-bizniszből. Győzike évek óta nem szerepelt kereskedelmi tévé műsorában sem, míg Bea jelenleg szárnyal. Három vacsorára készül, az egyikre akár 120 vendég is ellátogathat.

"Havonta egy alkalommal, három különböző helyszínen várom vendégeimet egy borvacsorára, ahol a családommal és a segítőimmel együtt eltölthetnek velem egy kellemes estét. A finom és laktató ételek mellett a jó hangulat is garantált" – kezdte Bea asszony, aki javában készül a rendezvényekre.

"Időben elkezdtük beharangozni a rendezvényeket, de még sok munkám van velük. A menüsort is véglegesítenem kell, de karácsonyig szerencsére még van időm. Többek között ezért vállalok egy hónapban egy vacsorát, mert szeretném a legjobbat kihozni magamból. Nagyon sok a tennivaló, nem akarom tönkretenni magamat, ahogy azt sem szeretném, ha bárki rossz szájízzel térne haza" – jelentette ki Gáspár Bea, aki nagyon örül, hogy kapós a főztje.

Ha több részletet szeretné tudni, olvasd el a %% keddi lapszámában!

És ezeket olvastad már?