SZTÁRDZSÚSZ

Hihetetlen meglepetésben volt része Fodor Zsókának

Vasárnap töltötte be 75. születésnapját mindenki Magdi anyusa.
  • Szerző: Ripost

A színésznő egész nap a telefonját kapkodta, még a zuhanyozóba is magával vitte a mobilját, hogy fogadja a köszöntőket.

Hihetetlenül jól esik ez a rengeteg telefonhívás, üzenet – mondta meghatódva Fodor Zsóka, akinek kollégája, Kulcsár Lajos rendezett ünneplést. Ajándékba pedig egy színdarabot írt neki Zserbó tangó címmel.Két ember van, aki tényleg nagyon jó barátom és állandóan tartjuk a kapcsolatot. Az egyik Mészáros Árpád Zsolt, a másik, pedig, Kalamár Tamás, aki országosan híressé tett. Magdi anyus hozta meg nekem az országos ismertséget. A sorozat volt producere azóta is felhív és mindig úgy szól bele: Szerelmem, Zsóka - mondta a színésznő, akit ma is felismernek az emberek az utcán.

A művésznő még hozzátette, a hírek ellenére egyetlen élő családtagja, bátyja jobban van.

„Szerencsére a bátyámon kívül van egy másik családom, akikkel sokat találkozom – folytatta a magát nagyon szerencsésnek tartó Zsóka. – Hiába nekem nem született gyermekem, de a barátaim lányai, fiai gyakran vannak velem. És nem csak kötelességből, hanem, mert ugyanolyan bolondosak tudunk lenni.”

Arra a kérdésre, hogy ennyi szerep, film, sorozat, tévéjáték, szinkron után meddig bírja még a munkát, nevetve azt felelte: addig, amíg olyan darabokban játszhat, amiben örömét leli.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?