SZTÁRDZSÚSZ

Hihetetlen! Holttestet találtak Lajcsiék!

Galambos Lajos élete olyan, mint egy kalandregény. Megjárta a börtönt most pedig könyvéből derül ki, hogy egy alkalommal hullába botlott az országúton.
  • Szerző: Buster

A lakodalmas zene koronázatlan királya, Lajcsi talán ezerszer is bejárta az országot haknizás közben. Így nem csoda, hogy átélt néhány kalandot. De ami azon az éjszakán történt vele, az túlmegy a képzelet határán. A most megjelent, Elfújom, az igazságot című botránykönyvében mindenese, Csaba meséli el a történetet.

"Emlékszem, a legdrámaibb az volt, amikor holttestet találtunk. Mentünk a töksötét országúton, egyszer csak átrepült mellettünk, kicsit előttünk egy autó. Nem sokkal arrébb az autótól pedig egy élettelen test.

Félreállta és szóltam, hogy – te, főnök, elröpült fölöttünk egy hulla! Erre te azt felelted, hogy ne marháskodjak, mert erre nincs idő. De én tovább győzködtelek, te pedig próbáltál megnyugtatni.

Kiszálltunk, levettük a pólónkat, és integettünk a közeledő autóknak, de azok nem álltak meg”- meséli a könyvben Csaba. Ami azonban ez után következett az maga volt a pokol, ráadásul majdnem az életükbe került.

"Úgy kellett félreugranunk. A szerencsétlen emberen ezután még átment egy teherautó és egy kamion is. Meg akartuk állítani a fazont, de nem sikerült. Ott mi is meghallhattunk volna, simán elüthetett volna minket is.”- áll a könyvben a tényleg döbbenetes sztori, melyhez foghatót szerencsére csak kevesen élnek át.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?