SZTÁRDZSÚSZ

Hihetetlen, Bangó Margit beadta a derekát

Tina és Emilio ismét úgy döntöttek, újabb tetoválásokkal ékesítik testüket. Bár korábban Bangó Margit nem rajongott a tetoválásokért, mostanra megenyhült a varratással kapcsolatban.
  • Szerző: Ripost

Újabb tetoválást készíttetett magának Tina és Emilio, akiknek testét számtalan varrás díszíti már. Most mindketten egy olyan motívum mellett döntöttek, amely kifejezi, mennyire hálásak azért, amit az élet megadott számukra.

"Mikor az első tetoválásomat készíttettem azt mondták, ez csak a kezdet. Egynél biztos nem fogok megállni. Akkor nem hittem el, de mára be kell, hogy lássam, ez pontosan így van. Újabb és újabb tetoválások kerülnek fel, és úgy érzem, mindig van mivel folytatni a sort" - mondta Emilio, aki ezúttal egy szöveges tetkóval lett gazdagabb. Emiliohoz hasonlóan Tina is egy olyan motívumot választott, ami kifejezi számára, mennyire hálás mindenért, amit az élettől kapott. 

"Szerettem volna egy nőies motívumot egy szívvel, az elkészült mű pedig minden várakozásomat felülmúlta, szerintem csodaszép lett. Emil és én is rajongunk a tetoválásokért, bár ezzel nincs mindenki így a családban. Korábban Mama tiltakozott ellenük, nem értette, miért "bélyegezzük" meg így a testünket. Az utóbbi időben azonban minden elkészült alkotást megdicsér, sőt kifejezetten tetszenek neki a legutóbbiak. Én el tudnék rajta képzelni egy aprócska motívumot, mondjuk egy szívecskét, mert csupaszív asszony... De nem hiszem, hogy valaha is itt kötne ki velünk a szalonban" - mondta Tina, aki Emilioval együtt több tetoválást is szívesen készíttetne még a jövőben. 

 

 

És ezeket olvastad már?