SZTÁRDZSÚSZ

Hihetetlen, ami Bódi Margóékkal történt: mindent elmondott a fia

Bódi Csabi az Instagram-oldalán mesélte el, mit éltek át a minap az édesanyjával. Röhejes helyzetbe kerültek.
  • Szerző: ripost

Kellemetlen és nagyon mulatságos helyzetbe keveredett Bódi Margó és a fia, Bódi Csabi. Egy parkolni próbáló hölggyel gyűlt meg a bajuk.

„Pár mondatban leírom, hogy mi történt velünk. Minden tiszteletem a nőké, nem ítélem el a női sofőröket, mert a férfi sofőrök között is van rossz sofőr, akárcsak a női sofőrök között" – kezdte instagramos bejegyzésében Csabi.

Épp indultunk hazafelé anyával, amikor kint a parkolóban egy hölgy úgy parkolt le az autóm mellé az üres parkolóban, hogy édesanyám nem tudott beszállni a kocsiba.

Azt mondtam a női sofőrnek: „Hölgyem, üres az egész parkoló, nem bírt volna egy kicsit arrébb állni, hogy kényelmesebben elférjünk egymás mellett?" Itt tisztelettel megjegyzem, hogy a visszapillantó tükrünk majdnem összeért, olyan közel parkolt le mellém!" – fejtette ki a részleteket Bódi Csabi, aki hozzátette, hogy bár ő kedvesen szólt a nőnek, az mégis felháborodva közölte az énekessel, hogy ő tehet a kialakult problémáról.

„Szerinte én voltam a hibás, mert túl közel álltam a fehér csíkhoz...” - írta Csabi, aki hozzátette, ekkor már kiült az arcára a döbbenet. De végül csak rámosolygott a nőre, beszállt a járgányába, kitolatott, hogy édesanyja be tudjon szállni a kocsiba és elhajtottak a helyszínről.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@bodicsabiofficial) által megosztott bejegyzés,

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?