SZTÁRDZSÚSZ

Hétvégén koncert: Õrült rajongó fenyegette meg a magyar énekest

Lobó Szalóky Lázár mostanában ijesztő leveleket kap, de még nem akar drasztikus lépéseket tenni.
  • Szerző: Ripost

A hétvégén az Arad Open Air Festival nagyszínpadán játszik a Dirty Slippers zenekar. A frontember, Lobó Szalóky Lázár szerint nagy durranás lesz, mégis van valami, ami aggasztja a bandát.

Az elmúlt hónapokban ugyanis zaklató leveleket kaptak. Nem szokatlan, hogy a jóképű fiúkért rajonganak a lányok, az viszont már nekik sem tetszik, ha valaki nem képes leállni és szerelmével tolakodóvá, már-már fenyegetővé válik.

Lobó Szalóky Lázár a %%-nak elárulta, van egy lány, aki nem érzi a határokat.

"Nem először fordul elő velem ilyesmi, korábban Szegeden volt egy hasonló, amikor követett egy lány az utcán, több alkalommal, egészen hazáig. Bízom benne, hogy ez a hölgy, aki a leveleket írja, nem fog Aradon megjelenni és jelenetet rendezni, mert azt a biztonsági személyzet nem fogja díjazni.

Nem igazan értem, miért kell agresszívnak lenni? Minden esetben megválaszoljuk, megválaszolom a rajongói leveleket, amik 99%-a óriási öröm nekünk, de a zaklatás az teljesen más tészta.

A zaklatókkal szemben muszáj a leghatározottabban fellépni, mert bizonyos esetben szinte bármire képesek" - jelentette ki az énekes.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?