SZTÁRDZSÚSZ

Heteken belül eldönti Ada, megtartja-e az esküvőjét

A műsorvezető jelenleg Németországban él, de kedvesével, Mátéval szeretnék itthon megünnepelni a menyegzőt.

Alaposan átírta az élet és a koronavírus-járvány Pintér Adrienn terveit. A műsorvezető idén augusztusban fogadna örök hűséget kedvesének, Máténak, akivel közel egy éve már Nürnbergben élnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az esküvőt azonban mindenképpen itthon, Magyarországon szeretnék megtartani, amihez már hónapokkal ezelőtt lefoglalták a helyszínt, a ceremóniamestert, és minden mást is. A jelenlegi vírushelyzet miatt azonban egyelőre kétségessé vált, hogy mi lesz a nagy nap sorsa.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„A jelenlegi szabályok szerint amennyiben hazajövünk, két hétre hatósági karanténba kellene vonulnunk Mátéval, ami viszont problémássá teszi a dolgunkat, neki ugyanis nincs ennyi szabadsága. Nyilván nem szeretnénk azért hazamenni, hogy két hétig a lakásban üljünk” – árulta el a -nak Ada, akit már a barátai is kérdezgetnek, hogy mi lesz a lagzival, egyelőre azonban nekik sem tud biztosat mondani.

„Megígértük nekik, hogy június közepéig kiderül, hogy idén esküszünk-e vagy jövőre. Nem állítom, hogy könnyű volt mindent megszerveznünk, ennélfogva nem örülnék, ha csúszna a nagy nap, de már nem aggodalmaskodom annyit, mint korábban. Valahogy mindenképpen lesz, a lényeg pedig az, hogy egészségesek legyünk” – fogalmazott mosolyogva a műsorvezető.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?