SZTÁRDZSÚSZ

Házasságáról vallott Tóth Gabi: Így él a férjével

A népszerű énekesnő őszintén mesélt blogjában a házasságáról.
  • Szerző: BDF

Őszintén írt házasságáról Tóth Gabi, aki szinte sosem nyílik meg ennyire a nyilvánosság előtt, pláne, ha a magánéletéről van szó. Az énekesnő elmondta, hogy Krausz Gáborral való házassága nem mindig felhőtlen, és folyamatosan változnak ők is, és ezáltal a kapcsolatuk is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„A mi kapcsolatunk azért elég speciális, mert ugye viszonylag hamar robbant be az életünkbe Hannika. Egy éve voltunk még csak együtt, és bár tartalmas egy év volt, azért még építhettük volna egy kicsit az alapokat, hogy nagyobb biztonsággal elbírja a falakat. Ez alatt azt értem, hogy jobban meg kellett volna ismernünk egymást, hogy milyen a másik a kvázi nyugodt időkben, mielőtt tízesre kapcsoljuk a terhelést” – írta Gabi a csalad.hu-ra, aki szerint sokkal bölcsebben szeretik egymást a férjével, mint korábban.

„Egyelőre sikerrel vettük az akadályokat, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy minden nap egy rózsaszín csillámpóni köd. A kapcsolatunk rengeteget változott az elmúlt hónapokban és változik folyamatosan. Régen soha nem értettem, amikor azt mondták, hogy dolgozni kell egy kapcsolaton. Hát most megértettem. Mert bizony nem mindig elég a szerelem, tenni kell azért, hogy a mindennapok zaja ne furakodjon bele az idillbe. Az elmúlt három évben sikerrel csiszolódtunk egymáshoz, és már bölcsebben szeretjük egymást. Már nem feltétlenül a szenvedély jellemzi leginkább a kapcsolatunkat, hanem a szövetség” – fogalmazta meg érzéseit az énekesnő.

És ezeket olvastad már?