SZTÁRDZSÚSZ

Házasodni készül és gyereket akar Bebe

Néhány hónapja van együtt Bebe új szerelmével, Bogival, de már össze is költöztek, sőt: az esküvő és a családalapítás is szóba került! Az énekes a mindennapjaikról is mesélt.
  • Szerző: Ripost

Rohamtempóban halad egy újabb házasság felé Bebe. Tavaly tavasszal még esélyt sem látott arra a válása után, hogy ismét rátaláljon a szerelem, most pedig már újra a lánykérést és a családalapítást tervezi!

A táplálkozási tanácsadóként dolgozó Bogival ősszel ismerkedtek meg, és azonnal egymásba habarodtak. Az első hónapban már össze is költöztek, és Bebe már a lánykérést fontolgatja.

Fotó: Szabolcs László

„Bogi elől sem titkolom a szándékaimat, olyannyira, hogy fel is tettem neki a kérdést: ”Te, cica, hozzám jössz?„Azt felelte, megtudom a választ, ha tényleg megkérem. Nem tudom még, mikor teszem fel neki a nagy kérdést, de egyszer megkérem a kezét, az biztos! Akár igent mond, akár nem! – árulta el a Story magazinnak Bebe. – ”Vannak nagy terveink, szó esett már az úgynevezett kétlábúról is... Mi ugyanis négylábú gyerekeknek hívjuk a kutyáinkat, így az embergyerekünket kétlábúként emlegetjük. Mind a ketten benne vagyunk már a korban, így akármennyire is gyorsnak tűnik a tempó és friss a kapcsolatunk, evidens döntés a családalapítás.„

Úgy tűnik egyelőre minden filmbe illően halad kettejük közt. Az összeköltözés jó ötletnek bizonyult: bár sokat vannak együtt, mivel mindketten otthonról dolgoznak, nem mennek egymás agyára. Sőt: kifejezetten hiányzik nekik a másik, ha egyedül vannak otthon. Mivel mind a ketten rendszeretők, így a háztartáson sem vesznek össze. Persze előfordul, hogy veszekednek, de minden vita legfeljebb öt percig tart.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?