SZTÁRDZSÚSZ

Könyörtelenek, ezeket a hazai sztárokat szedik szanaszét az internetezők

Micsoda kegyetlenség! Bármit posztolnak vagy ha nem is posztolnak semmit, akkor is össztűz zúdul rájuk a közösségi oldalaikon.
  • Szerző: ripost

Valóságos bokszzsákként használnak néhány hazai hírességet a rosszindulatú emberek. Bármit posztolnak vagy ha nem is posztolnak semmit, akkor is össztűz zúdul rájuk a közösségi oldalaikon. Nagyon kegyetlenek, sokszor nyomdafestéket nem tűrő stílusban szólnak be nekik. Mivel nyilvános a profiljuk, bárki kommentelhet, ezért szinte kivédhetetlenek az ilyesfajta zaklatások. Tolvai Reni, Tóth Andi, Kulcsár Edina, Dér Heni és Pintér Tibor nap mint nap ezt élik át. Csoda, hogy bírják ép ésszel, és nem sokalltak be a rájuk zúduló komment-cunamitól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tóth Andi dalokat írt róla, hogy folyton ekézik

A mindössze 22 éves énekesnő követői leginkább azt sérelmezték, hogy Andi folyton melltartóban és bugyiban mutogatta magát ahelyett, hogy inkább a tehetségével kápráztatta volna el őket. Tehetség az ugyanis van bőven, ezt pedig már sokszor bebizonyította az elmúlt évek alatt. Andi egyébként sokszor nem hagyta szó nélkül, hogy ekézik, ment is az adok-kapok rendesen a bejegyzései alatt, ám mostanában inkább már a dalaiban mondja el a véleményét.

„Minek nézel, minek írsz? Visszaírok, aztán sírsz” – énekli egyik slágerében Andi.

Tolvai Renit „csöcsös Mauglinak” nevezte a kolléganője

Tolvai Renit az utóbbi időben egyre több kritika éri. Többnyire extrém, lenge szetteket visel, emiatt pedig rengetegen támadják azzal, hogy csak azért teszi ezt, mert a középpontba akar kerülni. Nemrég éppen emiatt szólt be neki az egyik kolléganője, Lábas Viki, aki egyszerűen „csöcsös Mauglinak” nevezte. Reni egyébként sosem hagyja szó nélkül, ha bántják, humorával pillanatok alatt bárkit lefegyverez. „Nem is vagyok Maugli, csöcsös az igen” – válaszolta akkor.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

RENI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés

Kulcsár Edináék perben állnak, amiért gyerekeik reklámozásával vádolták őket

Mint ismeretes, Tibi atya nemrégiben azt állította a házaspárról, hogy reklámozási célból használják fel a gyermekeiket a közösségi médiában. Edinának és Csutinak azonban egyöntetű véleménye van arról, hogy hogyan nevelik gyermekeiket, Ninát és Medoxot. Mint mondták, semmi mást nem tesznek, csak azt, mint az összes büszke szülő, megmutatják az örömteli pillanataikat a gyerekekkel. A vádat, miszerint felhasználják a gyerekeket reklámtartalmaikban, felháborítónak tartják és cáfolják, ezért is perelték be a Tibi atya mögött álló embereket. Azonban a kommentekől között is többen voltak, akik emiatt nekikestek. Edinát egyébként annyira megviselték a történtek, hogy azóta sokkal kevesebbet is posztol.

Edina kevesebbet posztolt a történtek óta (Fotó: Ripost)

Dér Heninek egy reality-show lett a veszte

Valóságos népharag zúdult, szétszedték a kommentelők Dér Henit az egyik reality-show miatt. Sokaknak nem tetszett, ahogyan az énekesnő viselkedett: manipulatívnak, számítónak, uszítónak és rosszindulatúnak tartották. „Dér Heni egy randa kígyó. Jobban járt volna, ha nem vállalja el ezt a műsort, mert így mindenki látja, hogy milyen rettenet” – írta az egyik követője. Az énekesnő egyébként rögtön törölte a negatív kommenteket, ezt a szokását pedig ma is tartja. Kisfia születése óta ugyanis újra többen rászálltak.

Dér Henit csúnyán leszólták (Fotó: Ripost)

Pintér Tibort sokszor a külseje miatt bántják

Ripacsnak tartják, de tudja, és állítása szerint nem érdekli, sőt, sokszor rá is játszik Pintér Tibor. „Iszonyatos borotvaélen táncolás az életem, de van egy ösztönös intelligenciám, amellyel odafigyelek a környezetemre és hallgatok rájuk, ha kell” – mondta annó egy napilapnak Tenya, akit újabban a külseje miatt szóltak le, egész egyszerűen hajléktalannak nevezték. Pedig a színész csupán egy szerep kedvéért növesztette meg a szakállát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tibor Pintér (@tibor.pinter.906) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?