SZTÁRDZSÚSZ

Hatalmas változás a Sztárban Sztár meg 1 kicsi versenyzőjének életében

Hamarosan beköltözhet álomotthonába a Sztárban Sztár +1 kicsi versenyzője, Horváth Csenge!
  • Szerző: bdf

Fésűs Nelly 15 éves lánya, Horváth Csenge a %%-nak mesélte el, izgatottan várja a költözést, mivel teljesen szabad kezet kapott a saját szobájának berendezését illetően.

Valószínűleg már a nyáron beköltözhetünk a gyönyörű tóparti házunkba

- kezdte izgatottan lapunknak Csenge, aki azt is elmondta, miért döntött a család a költözés mellett.

"Mindig is vágytunk arra, hogy csodaszép környezetben éljünk. Egy olyan kertre, aminek végében van egy tó. A ház még nem készült el, én is segítek az építkezésben" - mondta el büszkén Fésűs Nelly lánya, aki már 10 éves korában eldöntötte, hogy belsőépítészettel szeretne a jövőben foglalkozni.

"Elég kezdetleges a ház állapota, de rengeteg ötletem van! Persze a családdal közösen beszélünk meg mindent. Ami biztos, hogy letisztult, vintage stílusú lesz az otthonunk. Koptatott fehér színűek lesznek a falak és hatalmas ablakaink lesznek, mert világossá szeretnénk tenni a ház minden zeg-zugát. Nekem pedig egyetlen kérésem volt a szüleimtől, hogy a szobámat én tervezhessem meg és rendezhessem be. Ezt szerencsére elfogadták."

Két hét után, január 7-én vasárnap este újra dübörög az ország házibulija a SuperTV2-n. A Sztárban Sztár +1 kicsiben Horváth Csenge és duettpartnere, Hevesi Tamás Lisa Stansfield és Barry White bőrébe bújnak majd.

"Az All around the world című számukat adjuk elő. Eddig jól megy a felkészülés, de nincs egyszerű dolgunk. Mindenesetre megpróbáljuk a legjobbat kihozni magunkból."

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?