SZTÁRDZSÚSZ

Hatalmas traumát élt át a Sztárban Sztár meg egy kicsi tehetsége

Az ország egyik legszegényebb megyéjében élt szeptemberig a Sztárban Sztár +1 kicsi fiatal versenyzője, Lingura Diána.
  • Szerző: Ripost

Keresztes Ildikó fiatal partnere, Lingura Diána hamarabb tudott énekelni, mint beszélni. Mivel a család anyagilag nem állt jól, a szülők fájó döntést hoztak másfél éve, hogy jobban tudják támogatni tehetséges lányukat.

A szabolcsi Csengerben élő kislány anyukája és apukája Tatabányára költözött, mert ott találtak jól fizető munkát. Diát nem akarták kiszakítani a megszokott környezetéből, így a nagymamájával otthon maradt. Havonta csak egyszer találkoztak, ami hatalmas trauma volt mindenkinek.

Rengeteget sírtunk ezalatt az idő alatt, de tudtuk, ezzel segítjük Dia karrierjét

– mondta a kislány anyukája, Krisztina, aki hozzátette, rengetegen segítették a családot és Diát, amiért borzasztóan hálásak a mai napig.

Amikor a 13 éves kislányt beválasztották a Sztárban Sztár +1 kicsi műsorba, akkor nem volt más lehetőség, Dia is Tatabányára költözött.

Hatalmas lehetőséget kaptam a TV2-től ezzel a műsorral

– mondta boldogan a fiatal tehetség.

"Ráadásul anyukám az utolsó pillanatban talált egy iskolát Tatabányán, ahová felvettek, így egyesült a család. Persze hiányoznak a csengeri barátaim, rokonaim, de nem lett volna megoldható, hogy minden nap 300 kilométert utazzak reggel Budapestre, majd este haza. Ha jól sikerült a felvételim, akkor talán hamarosan a Madách Színház Rocksuli című darabjába is bekerülhetek. És mivel énekesnő és színésznő szeretnék lenni, ahhoz Budapesten kell majd tanulnom.”

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?