SZTÁRDZSÚSZ

Hatalmas örömhírt jelentett be Mádai Vivien, mindenki gratulált

A Mokka mûsorvezetője keményen dolgozott azért, hogy megvalósítsa az álmát.
  • Szerző: bdf

La Môme címmel különleges könyvet dobott a piacra Mádai Vivien, Szilágyi Virág és Bodnár Vivien. A Mokka műsorvezetője a %%-nak elmondta, hogy a kötet létrejöttéhez természetesen hozzájárult az a tizenkétezer anyuka, akik az internetes La Môme fórum tagjai. A nők, akik segítik és támogatják egymást a legnehezebb pillanatokban is.

"A könyv egy éven keresztül készült. Hogy miről szól? Rólatok, rólunk, a gyerekeinkről, a félelmeinkről, a boldogságunkról, mindenről, ami csak egy anya zűrzavaros fejében létezhet. Utólag is szeretném megköszönni a gyermekeinknek, akik voltak olyan jó fejek, és hagytak időt arra - körülbelül napi négy és fél percet -, hogy ez a könyv elkészülhessen" - mondta el a könyv sajtótájékoztatóján nevetve Mádai Vivi, aki hozzátette, az olvasmányban három és fél évnyi tapasztalatát is összefoglalta.

Katartikus érzés a kezeimben fogni az elkészült könyvet, hiszen nagyon sok munka és átvirrasztott éjszaka van benne. Boldog vagyok, és remélem, sok édesanyának szolgál majd segítségül

- mondta el a lapunknak a sztáranyuka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?