Létrehozva: 2015.11.26.

Hatalmas nyomás nehezedik Gáspár Lacira

A Megasztár alatt megtapasztalhatta, hogy milyen érzés az, amikor egy ország várja a csodát tõle. Most a Sztárban sztár adásaiban sincsen ez másképp, ugyanis már hetek óta azt hallani mindenhol, hogy neki kell megnyernie a szórakoztató show-t. Az énekes hatalmas nyomás alatt van, ugyanis, ha nem úgy teljesít, ahogy azt az emberek várják, akkor népszerûsége jócskán visszaeshet.

Még a Megasztár ideje alatt sem volt olyan népszerű a kétgyerekes apuka, mint most, a Sztárban sztáros szereplései okán. Gáspár Laci ugyanis megmutatta az országnak, hogy nemcsak saját hangjával képes fantasztikus dolgokra, hanem más előadók bőrében is tökéletesen teljesít. Pedig a szerkesztők nem könnyítették meg az énekes dolgát, ugyanis folyamatosan női szerepeket osztanak rá, ami testi és hangi adottságai miatt is hatalmas kihívás számára.

Ám a nehezített pálya ellenére az énekes zseniálisan szerepel a műsorban, olyannyira, hogy a nézők már hetek óta biztosra veszik, hogy a 2015-ös Sztárban sztár győztese nem lehet más, ami megfelelési kényszerhez is vezethet.

Laci remekül szerepelt a műsor első döntőjében is, amit a zsűri jutalmazott is volna, ha pontozhatnak. De mind a négyen kiemelték a teljesítményét, akárcsak az elmúlt hetekben. Vagyis nemcsak a nézők, de az ítészek oldalán is magas lécet kell átugrania.

Az utolsó körben pedig bizonyos szempontból az eddigi talán legnehezebb feladatát kell megoldania. Gáspár Laci ismét nőként áll majd a színpadra, méghozzá Bonnie Tylerként. De a nagyobb kihívás az lesz az énekes számára, hogy Majka bőrébe bújva is bizonyítania kell. Amit ugye maga Majoros néhány méterről fog végignézni. Ha pedig  neki nem tetszik a hasonmása, akkor a kritikájával alaposan visszavetheti a beáramló szavazatokat.

A zsűritagok közül eddig Bereczki Zolit már kétszer is kiosztották a versenyzőknek, de Majka karakterét még nem játszották ki. A műsor történetében eddig egyik évadban sem merték meghozni ezt a döntést, ugyanis ez egy igen ingoványos talaj, már csak a zenei műfajt is tekintve.

Gáspár Laci zsenialitása eddig mindig tökéletes produkciókat eredményezett, de Majka slágerével most jócskán meggyűlhet a baja. A Belehalok című dal gyakorlatilag végigsöpört a hazai rádiókon és a hallgatóságon is, sőt egy ország énekelte a megjelenése után, és ez a mai napig semmit se változott. A dalt a kiadása óta, vagyis három év alatt majdnem 35 millióan hallgatták meg csak a YouTube-on.

 

Próbaaaaaaa!Vasárnap Sztárban sztár szavazni /szorítani/szurkolni a tesómnak meg nekem is...:)#Tv2 #Supertv2 #Édesélet...

Szerző: Curtis2015. november 24.

Mikor Laci megtudta, hogy Majkát kell alakítania, az volt az elő kérdése, hogy ezt vajon a műsor ítésze tudja-e, és hogy egyáltalán mi lesz ebből, hisz a dalt se ismeri. Az énekes láthatóan megijedt a feladattól, annak ellenére, hogy Majka zenésztársa és barátja, Curtis ott fog állni mellette a színpadon.

 

 

Egy biztos: Lacin most hatalmas a nyomás a nézők felől, ugyanis sok ember fog csalódni akkor, ha nem ő nyeri meg a műsort. De Majka véleményétől is retteghet, ugyanis már a korábbi adásokban is sokszor csinált viccet Laci maszkjaiból. Most, hogy saját magát fogja látni a színpadon, valószínűleg sokkal kritikusabb lesz az énekessel szemben, mint eddig bármikor.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

travelo.hu

Ittas nő miatt hajtott végre kényszerleszállást egy Budapestről induló repülő

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

A gyerekek élete is felfordult, így küzd a rák ellen Katalin hercegné

SZTÁRDZSÚSZ

"Újjászületés" - Ezt művelték a levegőben Vajna Timi testével - Fotó

SZTÁRDZSÚSZ

Újabb RTL-es műsor titkos szereplőlistája szivárgott ki

SZTÁRDZSÚSZ

Forró naciban villantott Lil G, a rajongói kiakadtak