SZTÁRDZSÚSZ

Hatalmas nyeremény, 72 milliót kínál Korda György

Idén hatalmas összegért ülhetnek asztalhoz a póker szerelmesei.
  • Szerző: Ripost

A Budapest Póker Open december 5 és 9-e között tart, a kaszinó pedig arról is gondoskodott, hogy hazánk egyik legnagyobb ásza nyissa meg az eseményt.

Korda György évekkel ezelőtt is szívesen állt kötélnek, de idén feleségével, Balázs Klárival igyekeznek szerencsét hozni a versenyzőknek.

"Tizenhárom évvel ezelőtt az első Budapest Póker Opent még közvetítettem is, most viszont megnyitom a versenyt. Fontos, hogy mindenki tudja, a póker nem szerencsejáték, hanem sport"

– áradozott Korda György, aki a hatalmas nyeremény miatt is mindenkit nevezésre biztat.

”Hatalmas különbségek vannak a versenyek között. Míg 2005-ben ötvenezer forint volt a nevezési díj és harminchatmillió a nyeremény, idén négyszázezer lesz a beugró, a várható össznyeremény pedig hetvenkétmillió. Ez pedig azt jelenti, hogy minden idők legnagyobb díjazású versenye lesz ez Magyarországon"

– monda lelkesen Korda György, aki a  pókerversenyre is csak a feleségével megy.

"Ladies Open is lesz idén, remélem, sokan neveznek majd, mert sajnos úgy érzem, hogy a hölgyek kicsit bátortalanabbak, pedig nincs okuk rá. Azt szeretném, ha a nők kihasználnák, hogy egyszerre több felé tudnak figyelni, épp ezért nagyon jók lehetnének ebben a játékban" – jelentette ki Balázs Klári, aki maga is beül néha játszani.

És ezeket olvastad már?