SZTÁRDZSÚSZ

Hatalmas botrányt robbantott ki Istenes Bence, itt a magyarázata

Kikezdték az internetezők Istenes Bencét és Csobot Adélt, akik meztelenül fürödtek a kisfiukkal, és ezt meg is osztották a nagyközönséggel a Facebook-oldalukon.
  • Szerző: bdf

Istenes Bence igyekszik a közösségi oldalain a lehető legközelebbről bemutatni családja életét. Lehet, éppen ez a közvetlenség szúrja egyesek szemét.

Legutóbb néhány követője azon akadt ki, hogy Bence, Adél és kisfiuk, Nátán együtt fürdött. Azt írták a sztárpárnak, nem kellene pucéran mutogatniuk gyermeküket.

„Nem is értettem azt a két embert, akit ez zavart, sőt igazából magát a problémájukat sem értettem, de sajnos vannak nagyon korlátolt emberek is a világban. Szerencsére a követőim kilencvennyolc százaléka fel is világosította az értetlenkedőket"  - kezdte a Borsnak a műsorvezető.

Az, hogy valaki a gyerekével együtt fürdik, miért lenne abnormális? Vannak olyanok, akik kiskorukban egyszer sem fürödtek együtt a a szüleikkel? A gyerekem nem láthat meztelenül?

"Nátán már most tudja, mi az a kuki meg a nuni, és nyilván tizennyolc éves korában már nem fogunk közösen fürdeni. De a pszichológus még kifejezetten tanácsolja is, hogy például az apa és fia között legyenek közös programok, mint például a közös fürdés, mert ez a gyerek lelkének is kifejezetten jót tesz. Az Instagram-fotón pedig mindössze a vállunk látszik, szóval az aktfotó kifejezés is teljes fogalomzavar” – zárta rövidre a témát Istenes.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?